Dikkat! Telefonunuzda bunlar oluyorsa hacklenmiş olabilirsiniz - Sayfa 3

Bataryanız sebepsiz yere hızlı bitiyorsa...Akıllı telefonunuzu kullanmadığınız zamanlarda ve herhangi bir yük olmadan hızlı bir şekilde şarjı bitmeye başladıysa şüphelenmeniz gereken bir konu var anlamına gelir. Pil sağlığınız yüksek olduğu halde başınıza bu durumlar geliyorsa, muhtemelen bir virüs telefonunuza bulaştı ve sizin haberiniz olmadan arka planda işlem yapıyor olabilir.

312
Dikkat! Telefonunuzda bunlar oluyorsa hacklenmiş olabilirsiniz - Sayfa 4

Uygulamalar sürekli çöküyorsa...Kullandığınız uygulamalar sürekli kapanıyorsa, farklı uygulamaları telefonunuza yüklerken sorun yaşıyorsanız; muhtemelen zararlı bir yazılım sizin telefonunuza bulaştı ve işlem yapmanızı engelliyor olabilir.

412
Dikkat! Telefonunuzda bunlar oluyorsa hacklenmiş olabilirsiniz - Sayfa 5

Haberiniz olmadan yapılan aramalar ve giden mesajlar varsa...Telefonunuzu kullanmadığınız zamanlarda ya da kullansanız bile 'E ben bunu aramadım' dediğiniz durumlar oluyorsa, muhtemelen zararlı bir yazılım telefonunuza bulaştı. Bu noktada telefonunuzun garantisi varsa, hiç beklemeden garantiye götürün.

512
Dikkat! Telefonunuzda bunlar oluyorsa hacklenmiş olabilirsiniz - Sayfa 6

İnternet paketiniz çok hızlı bitiyorsa...Telefonunuzdaki internet paketi sizin kullanımınız dışında hızlı bir şekilde bitiyorsa, telefonunuza giren bir virüs tüm internetinizi boş yere kullanıyor anlamına gelir. Bu durumda da doğrudan garantiye ulaşmanızı öneriyorum.

612