Gündem
11 Ağu 2024 23:05 Son Güncelleme: 11 Ağu 2024 23:06

Derin Mermerci Emine Hanım’a seslendi: Merhamet diliyorum

Hayvan sevgisi ile bilinen Derin Mermerci sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve eşi Emine Erdoğan'a seslendi. Mermerci "Sizden merhamet dileniyorum" dedi.

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Derin Mermerci, kabul edilen sokak hayvanları yasası içi geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından tepki göstermiş, "O kadar garip bir süreçten geçiyoruz ki... Yakın arkadaşlarım bana kızıyor, 'Kendini bu kadar ortaya atma' diyorlar. 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' diyenlere inat korkulacak bir şey yok. Emlak, gelir, değerli konut vergimi fazlasıyla veren biri olarak alnım açık. Bu yol, yol değil. Allah'ın verdiği canı kastetmek yol değil. Kızlarım ve erkek arkadaşımla mama dağıttık. ,çime bir kötülük düştü. Gittik, 5 dakika sonra mama kapları yoktu. Kap çalan bir ülke olduk. Bundan sonrasını Allah'a havale ediyorum. Rahman ve rahim olan adıyla tek sana güveniyorum" demişti.

"MERHAMET DİLENİYORUM"

Mermerci bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve eşi Emine Hanım'a seslendi. Paylaştığı videoda güneş gözlüğü takan Mermerci, "Günlerdir izlediğim videolardan, ağlamaktan gözlerim açılmıyor" dedi.

"Bu videoları görmemişsinizdir" diyen Mermerci "Bir anne, bir kadın ve sizin yönettiğiniz bu ülkenin bir vatandaşı olarak sizden merhamet dileniyorum" dedi.