Depremin 1. yılında Hatay'a giden Karsu büyük şok yaşadı - Sayfa 3

MÜZİK OKULU KURUYOR
Kurduğu Karsu Vakfı aracılığıyla Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi’nde herkesin kullanımına sunulacak olan bir müzik okulu açmaya hazırlanan Karsu Dönmez, anma törenlerine de katıldı.

37
Depremin 1. yılında Hatay'a giden Karsu büyük şok yaşadı - Sayfa 4

"ANILARIMDA YEMEKLERİNİ HALA GÖRÜYORUM"

Ünlü isim, depremde kaybettiği büyükannesinin evinin olduğu sokağa gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Yıkılan evin arsasında büyükannesinin kırılmış tabakların parçalarını gören Karsu, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Az önce büyükannemin tabaklarını buldum. Anılarımda tabaklarda çökelek, tepsi kebabı, künefe yemeklerini hâlâ görüyorum."

47
Depremin 1. yılında Hatay'a giden Karsu büyük şok yaşadı - Sayfa 5

Karsu Dönmez'in büyükannesi, enkazdan yaralı olarak çıkarıldıktan birkaç gün sonra hayata veda etmişti.

57
Depremin 1. yılında Hatay'a giden Karsu büyük şok yaşadı - Sayfa 6

"BU BENİM ÖDEVİM"

Deprem sonrası Karsu, kayıplarını gözyaşları içinde anlatmış ve "Aliye halamı, çocuklarını ve torunlarını, kuzenim Tuna'yı, eşini ve oğlunu, kuzenim Aytül'ü, eşini ve üç kızını, Meral Teyzemi kaybettik. 89 yaşındaki ninemi ve amcamı kurtarabildiler. Anlatmama gerek yok, bütün Türkiye bunları yaşıyor. Karsu köyünden halam aradı, 'Hijyen setleri ve para lazım' dedi. 'Ne olur bizi unutma, unutma, unutma' dedi. Kesinlikle Türkiye'yi, Hatay'ı, büyün afet bölgelerini unutturmayacağım. Söz veriyorum. Unutturmayacağım, benim ödevim artık bu" demişti.

67