Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı! "Önce yere yatırdı, boğazına sarıldı" - Sayfa 8

Akkaya: Kızımın babası nafaka vermemek için babamla anlaşmış
Öte yandan Deniz Akkaya ise sosyal medya hesabından açıklama yapmaya devam ediyor. Akkaya bir takipçisinin kendisine "Burada kızınızı alması gereken babası çoktan Türkiye ye gelmiş olmalıydı bir yargılama süreci mi var ? birde sizin babanızla konuşup beraber bu velayet işine karar vermiş olabilirler mi?" attığı mesaja şu şekilde cevap verdi. 

823
Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı! "Önce yere yatırdı, boğazına sarıldı" - Sayfa 9

"Evet sevgili yorum yapan Zeynep Hanım… Yorumunuz çok yerinde; Maalesef ki benim öz babam, senelerdir Ayşe’nin hiçbir an yanında olmayan babası ile anlaşarak şöyle bir yola girdiklerini öğrendik. Senelerdir bana türlü zulmü uygulayan ve çocuğu ile ilgilenmeyen babayla iletişim halinde olduklarını,diğer aile bireylerinden öğrendim. 

923
Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı! "Önce yere yatırdı, boğazına sarıldı" - Sayfa 10

Efe Önbilgin’ün avukatı Şeyda Yıldırım’ın Ayşe’yi biz alırsak nafakaları ödemek zorunda kalırız, siz Denize dava açın çocuğu siz alın. biz de sizden alalım aklı verdiğini ve benim öz babamın buna onay verdiğini öğrendim. Sevgili Türk halkı, benim burada yaşadığım şeyler normal bir insanın kaldırabileceğini şeyler değil. 

1023
Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı! "Önce yere yatırdı, boğazına sarıldı" - Sayfa 11

Seneler boyunca bana her türlü şiddeti uygulayan bu adama bir kere sesini çıkarmayan bir babam vardı benim .geldiğimiz noktada senelerdir kızının hakkını ödememek için türlü dümen çeviren adamla birlikte yola çıktıklarını öğrendik… senelerce babamın bana uyguladığı şiddet anneme yaptığı yaşattığı tramvaları kapatarak yaşadık .annemi öldürdün sıra bana geldi belliki…. Buna izin vermeyeceğim. Tekrar ediyorum insan ailesini seçemiyor."

1123