Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı! "Önce yere yatırdı, boğazına sarıldı" - Sayfa 2

Deniz Akkaya, dün Twitter (X) hesabından yaptığı uzun bir açıklamayla gündeme geldi. Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisinden sakladığı telefonuna el koyduğunu söyledi. Kızının fiziksel olarak kendisine saldırdığını açıkladı.

223
Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı! "Önce yere yatırdı, boğazına sarıldı" - Sayfa 3

Ekol Tv'den Dilek Yaman Demir'in aktardığına göre; yaşanan olayların ardından harekete geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kız çocuğunu koruma altına aldı. Ünlü manken kızının devlet korumasına alınmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşarak "Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye!" demişti.

323
Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı! "Önce yere yatırdı, boğazına sarıldı" - Sayfa 4

Sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalar yapan ve babası Muzaffer Akkaya'nın kızının velayetini istediğini bunun için harekete geçeciğini öğrendiğini söyleyen Akkaya, buna izin vermeyeceğini çünkü babasıyla yaşayan teyzesinin kızının daha önce boğmaya çalıştığını iddia etmişti.

423
Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı! "Önce yere yatırdı, boğazına sarıldı" - Sayfa 5

Açıklamaların ardından Ekol TV'den Dilek Yaman Demir yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Habere göre, devlet korumasına alınan 16 yaşındaki A.Ö. annesinin kendisine ciddi anlamda şiddet gösterdiğini ve boğazına sarıldığını kaydetti. 

523