Polemik & Kulis
29 Eyl 2024 09:01 Son Güncelleme: 29 Eyl 2024 09:03

Deneyimli ismin yeni adresi CNBC-e oldu! Sektörün sorunlarını gündeme taşıyacak…

Yıllardır inşaat sektöründe gayrimenkul danışmanlığı yapan ismin yeni adresi CNBC-e oldu. Deneyimli isim, programda konuklarıyla birlikte sektörün sorunlarını masaya yatıracak.

Yeniden yayın hayatına başlayan CNBC-e, gayrimenkul sektörünün sorunlarının masaya yatırılacağı bir programa start verdi. ‘İkili Bakış’ adlı programda her hafta, özellikle gerileme dönemine giren ve her ay onlarca şirketin iflas başvurusu yaptığı gayrimenkul sektörünün sorunları masaya yatırılacak.

MedyaRadar’ın özel haberine göre programın sunucusu Yıllardır inşaat sektöründe gayrimenkul danışmanlığı yapan Naz Kurt oldu.

NAZ KURT KİMDİR?

Üniversite eğitiminin ardından iş hayatına gayrimenkul sektöründe adım atan Naz Kurt, birçok inşaat firmasının pazarlama ve proje danışmanlığını yaptı. 2021 yılında kendi pazarlama şirketini kuran Kurt, inşaat firmalarının projelerinin satış pazarlama bölümlerini kendi şirketine dahil etti. Ardından MoveUp isimli bir dergi çıkararak gayrimenkul sektörüne yön verenlerle röportajlar yaptı. Kurt ayrıca sahibi olduğu reklam ajansıyla da şirketlere 360 derece ajans hizmeti veriyor.

ETİKETLER
#CNBC-e #naz kurt