Polemik & Kulis
06 Eki 2024 14:53 Son Güncelleme: 06 Eki 2024 14:53

Deneyimli isim 24 TV ile yolları ayırdı! 15 yılın ardından veda etti…

24 TV’den ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 15 yıldır kurumda görev alan deneyimli isim, yolları ayırdığını duyurdu.

24 TV’deki vedalara bir yenisi daha eklendi. Deprem etkisi yaratan ayrılık haberi bu kez Ankara'dan geldi. Son 15 yıl boyunca 24 TV’de parlamento muhabiri olarak görev yapan, parlamento ve siyaset kulislerinden çok sayıda önemli haberleri izleyicilerine aktaran gazeteci Nagehan Akbulut istifa kararı aldı.

Nagehan Akbulut, istifa kararının ardından, "Bugün itibariyle 24 ile yollarımız ayrıldı. İnsanın 15 yıldır çalıştığı kurumdan ayrılmak elbette zor ve üzücü. Ama bir sürü güzel anı ve dostluk edinerek gidiyorum. Birlikte çalıştığım herkese varsa hakkımı helal ediyorum" ifadelerini kullandı.

Akbulut’un stresli ve yorucu geçen 15 yılın ardından bir süre dinleneceğini, ardından yeni kararlar vereceğini ifade etti.

NAGEHAN AKBULUT VAROL KİMDİR?

1971'de Kırıkkale Keskin'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. 1990 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümüne dereceyle girdi. 1994 yılında üçüncülükle mezun oldu. Aynı yıl Türkiye'nin ilk televizyonu İnterstar'da gazeteciliğe başladı. Sırasıyla HBB, CTV ve TGRT televizyonlarında muhabirlik ve editörlük görevlerinde bulundu..

2003 yılında Ankara Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğiitim Vakfı LÖSEV'in Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu oldu. Bu dönemde lösemili çocuklarla ilgili sosyal ve kültürel bilgilendirme amaçlı gazete ve dergilerin yayımlanmasında öncü oldu. Aynı dönemde LÖSEV Aile ve Sosyal İlişkiler Başkanı oldu. Avrupa Birliği konseptinde başta İstanbul, Ankara ve Diyarbakır olmak üzere proje koordinatörü olarak görev yaptı.

2006 yılında aktif gazeteciliğe ART Televizyonu parlamento şefi olarak döndü. 2009 yılından bu yana 24 TV'de parlamento şefi olarak görev yapan ismin yeni adresi ise henüz bilinmiyor.