Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 8

Özcan Deniz : "Bu resmin içinde olmak gurur verici. Türk halkı öyle büyük kahramanlıklara imza attı ki gerçi, bizim burada olmamız onların yanından geçmez. Şu an yapabildiğimiz bu, bunu yapıyor olmaktan gurur duyuyorum."

830
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 9

KIVANÇ TATLITUĞ : "Milletimiz, devletimiz, bütün partililerimizle birlikte demokrasi ve cumhuriyetimize sahip çıkmak için burada bulunmaktan büyük gurur yaşıyorum. 15 Temmuz'da yaşanan talihsiz darbe girişiminden dolayı duyduğum üzüntüyü anlatmak için kelimeler kifayetsiz. Darbenin her türlüsüne karşıyız, milletimizle, devletimizle tek yürek olarak burada bütün dünyaya asla bölünemeyeceğimizi, demokrasimize, cumhuriyetimizi bozamayacaklarının en güzel örneğini, burada bayraklarımızla vatanımızı temsil ederek söylüyoruz."

930
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 10

Coşkun Sabah : "Çok büyük bir duygu, çok büyük mutluluk. Tek millet, tek yürek. Hep böyle devam etmesini diliyorum."

1030
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 11

Zafer Algöz : "Türkiye hala o ihtilalin sancılarını çekerken, yetmezmiş gibi 15 Temmuz'da talihsiz bir olay yaşadı. Birçok insanımız, polisimiz, askerimiz öldü. Umarım bugünkü bu buluşmadan sonra hiçbir siyasi parti, ayrım gözetmeksizin Türkiye'nin ayağa kalkması için milletle el ele verir. Nüfusunun yüzde altmışı genç olan Türkiye Cumhuriyeti'nin çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Buradaki bu birlik bana bu umudu veriyor."

1130