Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 6

BERGÜZAR KOREL-HALİT ERGENÇ Halit Ergenç: - "15 Temmuz kor kunç bir geceydi. Bugüne kadar olan ayrımcılık ve kutuplaşma içeren sözcükler sanırım bundan sonra biraz daha yumuşayacak ve daha güzel bir ülke olacağız".

630
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 7

Kenan Doğulu : "Herkesin birbirine daha yakın olduğu, karşıt fikirlerin sabırla dinlendiği, barış dolu sevgi dolu yarınlara gidiyoruz. Birbirimizle tekrar yakınlıklar kurarak yarınlara ilerliyoruz. Bu günü bu sürecin başlangıcı olarak görüyorum, bu süreci iyi değerlendirip, bundan sonra ülkemizi aynı bayrağın altında, bir bütün, tek yürek olarak ülkemizi daha iyiye götürmek için fırsat olarak algılamamız lazım."

730
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 8

Özcan Deniz : "Bu resmin içinde olmak gurur verici. Türk halkı öyle büyük kahramanlıklara imza attı ki gerçi, bizim burada olmamız onların yanından geçmez. Şu an yapabildiğimiz bu, bunu yapıyor olmaktan gurur duyuyorum."

830
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 9

KIVANÇ TATLITUĞ : "Milletimiz, devletimiz, bütün partililerimizle birlikte demokrasi ve cumhuriyetimize sahip çıkmak için burada bulunmaktan büyük gurur yaşıyorum. 15 Temmuz'da yaşanan talihsiz darbe girişiminden dolayı duyduğum üzüntüyü anlatmak için kelimeler kifayetsiz. Darbenin her türlüsüne karşıyız, milletimizle, devletimizle tek yürek olarak burada bütün dünyaya asla bölünemeyeceğimizi, demokrasimize, cumhuriyetimizi bozamayacaklarının en güzel örneğini, burada bayraklarımızla vatanımızı temsil ederek söylüyoruz."

930