Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 2

Demet Akbağ : "Hepimiz birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı farlı görüşleri olan insanlar bile bugün demokrasi adına birlikte, bu çok mutluluk verici." Nilgün Belgün : "Bugün bir dalda çeşit çeşit çiçekler açtı, o yüzden hep birlikte el eleyiz. Çok mutluyum.

230
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 3

Yılmaz Erdoğan : "Bugünkü coşkunun dışında kalsaydım içimde ömür boyu bir acı olurdu. Halk kavramının kendisini en net gösterdiği günler bu günler. Böyle bir tarihi ana tanıklık etmekten ve içinde yer almaktan büyük heyecan duyuyorum. Bundan sonraki Türkiye hoşumuza gitmeyen fikirlere de gülümsediğimiz Türkiye olsun."

330
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 4

Mustafa Sandal : "Bence bugün Yenikapı'dan dünyaya çok önemli bir mesaj yayılıyor, o da Türkiye'nin büyüklüğü, gücü, Türk insanının birlikteliği ve kudreti. Özellikle bazılarına diyelim. Ne mutlu Türküm diyene." Gülben Ergen : "Aramıza sızmış hainlere, teröre nasıl 'hayır' diyeceğimizin, nasıl birlik olacağımızın en güzel günü bugün. Allah bütün ülkemizi ve insanlarımızı terörden ve kötülükten korusun. Huzurla, cumhuriyetimizle ve tek bayrak altında birlikle bugünkü gibi yaşayalım inşallah bundan sonra da."

430
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti - Sayfa 5

-Sermiyan Midyat : "Ben 1980 mağduru bir babanın oğluyum. Darbenin sonuçlarını çok derinden hissederek büyüdüm. Bu şeytan akıllarla, bu masum yüreklerin başa çıkacağına umudumu hiç kaybetmiyorum." -Mete Horozoğlu : "Şehitlerimiz için geldik. Allah hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun. Bütün bu yapılan organizasyonlar onların yaptığının yüzde birini karşılamaz bile, haklarını ödeyemeyiz." -Kerem Alışık : "Mevlana'nın dediği gibi 'Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır'. Bugün bu duyguları paylaşmanın, bayrağımıza, ezanımıza, demokrasimize sahip çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İleride çok konuşulacak tarihi bir günü idrak ediyoruz. Tüm şehitlerimize dua ediyoruz."

530