Demet Özdemir'in sırrı anne maskesinde saklıymış! Tek malzemeyle cildi ışıl ışıl yapıyor

Magazin gündeminin sevilen isimlerinden oyuncu Demet Özdemir'in bakım rutininde kullandığı tek malzeme cildini ışıl ışıl yapmaya yetiyor. Ünlü oyuncunun güzellik sırrı ise anne maskesinde saklı. Sosyal medya hesabında güncel paylaşımlar yapan Demet Özdemir'in bakım rutini çok konuşuluyor. İşte kullandığı tek malzeme.

Demet Özdemir'in sırrı anne maskesinde saklıymış! Tek malzemeyle cildi ışıl ışıl yapıyor - Sayfa 1

32 yaşındaki güzel oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin dikkatini çekiyor. Yıllar içerisinde yaş aldıkça değişmeyen cilt güzelliği herkes tarafından merak ediliyor. İşte Özdemir'in güzellik tüyoları.

19
Demet Özdemir'in sırrı anne maskesinde saklıymış! Tek malzemeyle cildi ışıl ışıl yapıyor - Sayfa 2

Güzel oyuncu, en temel cilt sırrının yumurta olduğunu belirtti. Yumurta yağının tekrar formüle edilmesiyle elde edilen bir ürün kullanarak cilt bakım rutinini gerçekleştiriyor. Özdemir, yaptırdığı tüm cilt bakımlarında da yumurta içerikli ürünleri tercih ediyor.

29
Demet Özdemir'in sırrı anne maskesinde saklıymış! Tek malzemeyle cildi ışıl ışıl yapıyor - Sayfa 3

Sosyal medyada katıldığı bir sohbet buluşmasında cilt güzelliğini nasıl koruduğuna dair çeşitli bilgiler verdi. Demet Özdemir güzelliğini fazla makyaj yapmamasıyla ilişkilendirdi. Aynı zamanda cildini gül suyuyla temizlediğini belirtti. Gül suyu, tonik olarak kullanılır ve tıkanmış gözeneklerden kaynaklı sivilce oluşumunu engeller.

39
Demet Özdemir'in sırrı anne maskesinde saklıymış! Tek malzemeyle cildi ışıl ışıl yapıyor - Sayfa 4

Gül suyu, cilt tonunu eşitleyerek daha pürüzsüz ve homojen bir cilt görünümü sağlar. Özellikle ciltteki koyu lekelerin azalmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda cildin daha aydınlık ve sağlıklı görünmesini sağlayacaktır. Cildi derinlemesine temizler ve gözenekleri tıkayan kir ve fazla yağı arındırır.

49