Demet Akalın'dan kafa karıştıran açıklama! 'Özledim teninin kokusunu özledi - Sayfa 11

* İnsanlara kendimi anlatacak takatim yok. * Dövmeyi sildirmek aklımın ucundan bile geçmedi. ‘Sakladı’ falan diyorlar ama yok öyle bir şey. Hayatıma dair yaptığım en güzel şey. Kolumdaki de onun aldığı bileklik zaten… * Okan’ın sırtında komple benim portrem var.

1117
Demet Akalın'dan kafa karıştıran açıklama! 'Özledim teninin kokusunu özledi - Sayfa 12

* Ayrılacağım hiç aklıma gelmezdi. Demet Akalın isminin önüne ‘bekar’ kelimesi olmuyor. Koyamıyorum. Çok kırgın ve üzgündüm. Sinirliydim. Yeni toparladım. * Evden bütün fotoğrafları kaldırdım. Okuldan aile fotoğrafı istemişler. Hira da çerçeveye koymuş. Salonda bir tane fotoğrafımız duruyor. Şuan psikolojim düzeldi.

1217
Demet Akalın'dan kafa karıştıran açıklama! 'Özledim teninin kokusunu özledi - Sayfa 13

* Berkay’ın ağzı burnu yer değiştirmişti. Çok üzüldüm. * İbrahim Bey beni aradı ‘sen ne karışıyorsun’ dedi. İki taraf da çok hararetli gidiyordu. Ortalık durulsun diye ‘devlet büyükleri araya girsinler’ dedim. * Murat Dalkılıç, Deha, Berkay, Tan bunlar aynı dönemin çocuğu. Yola en başında beraber çıktığım arkadaşım böyle bir şey yapacak, ben kızarım. Berkay’a hiçbir şey söylemedim. Şuan Berkay Murat’a inanılmaz kızgın. Orada duracağın yer belli.

1317
Demet Akalın'dan kafa karıştıran açıklama! 'Özledim teninin kokusunu özledi - Sayfa 14

* Özlem, asla Aslıhan’ı aramadı. Özlem ortak arkadaşlarını aramış ‘böyle bir durum var, kız sabah duyacak ne yapayım’ diye. * Önce Özlem’e kızdım, ‘neden söylüyorsun sabahı bekleseydin’ dedim. Sonra düşündüm; Boşanmadan bir hafta önceydi bir adam beni sıkıştırdı. Okan öndeki arabayla gidiyordu. Ben kızlarla arkadaki arabadayım. Adam önüme kırdı, camdan sarktı ‘ne diyorsun lan’ dedi. ‘Okannnn ‘diye bir bağırdım. Bu sefer ‘Adamın önde de kocası olur ‘ diye bağırdım. Trafikte beni sıkıştırınca ‘kocaaa’ diye bağırdım. Özlem de Berkay’a söylemiş…

1417