Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 9

Söz konusu olay 31 Temmuz Cuma gecesi yaşandı, ancak Daria Kyryliuk sosyal medyada 2 Ağustos Pazar günü paylaşım yaptı. Kyryliuk’un olayı duyurmak için neden beklediği ve kanlar içindeki fotoğrafını paylaşmasına rağmen kavganın sebebini neden açıklamadığı merak konusu oldu.


919
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 10

The Beach of Momo, geçen yıl garsonların şezlongda güneşlenen bir kadın müşterinin üzerine buz attığı haberleriyle gündeme gelmişti. Çalışanlar, kendilerini uyaran erkek müşteriyle de ağız dalaşına girmiş ve tartışma çıkmıştı. 10 garsonun bir olup müşteriyi darp ettiği iddia edilmişti.


1019
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 11

Bayramda Çeşme sahillerinde düzenlenen eğlencelerde sosyal mesafe kuralına uyulmadı. Koronavirüs önlemlerinin uygulanmadığı ve tatilcilerin saatlerce yan yana eğlendiği işletmelerden biri de The Beach of Momo’ydu. Polis, beach club’a 9 bin TL para cezası kesti. Mekana daha önce de 6 kez aynı şekilde para cezası kesildiği öğrenildi.


1119
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 12

Kyryliuk’un Instagram paylaşımına Şeyma Subaşı’nı etiketlemesi kafaları karıştırdı. Bir dönem The Beach of Momo’nun sahibi Burak Beşer’le ilişki yaşayan Subaşı, geçen yaz mekana alınmadığı haberleriyle gündeme gelmişti.


1219