Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 7

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, olayla ilgili Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Cuma gecesi Çeşme’de yaşanan, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kâr kalmayacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.


719
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 8

The Beach of Momo yetkilileri, bir basın açıklamasıyla iddiaları yalanladı: “31 Temmuz’da mekanın otopark kısmında, iki farklı grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak için güvenlik ekibimiz müdahale etmek durumunda kalmıştır.

Momo’da geçirdiği vakitlerde arkadaşlarına sergilediği hırçın ve agresif tavırlarından dolayı Daria Kyryliuk’a sevgilisinin korumaları, mekanda bulunduğu süre boyunca eşlik etmiştir. Taraflar güvenli bir şekilde ayrıldıktan sonra Daria Hanım’ın evine gittiği ve komşusuyla da kavga ettiği ve olaya polisin müdahale ettiği öğrenilmiştir. 2 Ağustos Pazar günü Daria Kyryliuk tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında iddia edildiği gibi, meydana gelen yaralanmada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur. Güvenlik ekibimiz, iki grup arasında çıkan tartışmayı büyük bir özveri ile sonlandırmak için büyük çaba harcamıştır.”


819
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 9

Söz konusu olay 31 Temmuz Cuma gecesi yaşandı, ancak Daria Kyryliuk sosyal medyada 2 Ağustos Pazar günü paylaşım yaptı. Kyryliuk’un olayı duyurmak için neden beklediği ve kanlar içindeki fotoğrafını paylaşmasına rağmen kavganın sebebini neden açıklamadığı merak konusu oldu.


919
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 10

The Beach of Momo, geçen yıl garsonların şezlongda güneşlenen bir kadın müşterinin üzerine buz attığı haberleriyle gündeme gelmişti. Çalışanlar, kendilerini uyaran erkek müşteriyle de ağız dalaşına girmiş ve tartışma çıkmıştı. 10 garsonun bir olup müşteriyi darp ettiği iddia edilmişti.


1019