Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 5

Daria Kyryliuk ve Baran Güneş’in kavgası, tatil için kiraladıkları evin bulunduğu sitenin güvenlik kameralarına böyle yansıdı. The Beach of Momo yetkilileri, ikili arasındaki tartışmanın mekanda başladığını söyledi.


519
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 6

Daria Kyryliuk’un 31 Temmuz gecesi sevgilisi Baran Güneş tarafından darp edildiği, genç modelin Güneş’i korumak için beach club’ın güvenlik görevlilerine iftira attığı öne sürüldü.

Söylenenlere göre Daria Kyryliuk ile sevgilisi arasında yaşanan darp olayı, kaldıkları evin güvenlik kamerasına da yansıdı ve o görüntüler evin sahibi tarafından emniyete teslim edildi.


619
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 7

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, olayla ilgili Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Cuma gecesi Çeşme’de yaşanan, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kâr kalmayacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.


719
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 8

The Beach of Momo yetkilileri, bir basın açıklamasıyla iddiaları yalanladı: “31 Temmuz’da mekanın otopark kısmında, iki farklı grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak için güvenlik ekibimiz müdahale etmek durumunda kalmıştır.

Momo’da geçirdiği vakitlerde arkadaşlarına sergilediği hırçın ve agresif tavırlarından dolayı Daria Kyryliuk’a sevgilisinin korumaları, mekanda bulunduğu süre boyunca eşlik etmiştir. Taraflar güvenli bir şekilde ayrıldıktan sonra Daria Hanım’ın evine gittiği ve komşusuyla da kavga ettiği ve olaya polisin müdahale ettiği öğrenilmiştir. 2 Ağustos Pazar günü Daria Kyryliuk tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında iddia edildiği gibi, meydana gelen yaralanmada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur. Güvenlik ekibimiz, iki grup arasında çıkan tartışmayı büyük bir özveri ile sonlandırmak için büyük çaba harcamıştır.”


819