Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 4

“31 Temmuz gecesi saat 22.00 civarında karşı evden bağırtılar duydum. Üç kişi tartışıyordu. Muhtemelen alkollüydüler. İngilizce küfürler savuruyorlardı. O sırada genç bir kadının darp edildiğini gördüm. Kadın evin dışına çıkıp saklandı. Yanına gittim, kavga ettiği kişinin sevgilisi olduğunu söyledi. 155’i arayarak polis çağırdım.”


419
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 5

Daria Kyryliuk ve Baran Güneş’in kavgası, tatil için kiraladıkları evin bulunduğu sitenin güvenlik kameralarına böyle yansıdı. The Beach of Momo yetkilileri, ikili arasındaki tartışmanın mekanda başladığını söyledi.


519
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 6

Daria Kyryliuk’un 31 Temmuz gecesi sevgilisi Baran Güneş tarafından darp edildiği, genç modelin Güneş’i korumak için beach club’ın güvenlik görevlilerine iftira attığı öne sürüldü.

Söylenenlere göre Daria Kyryliuk ile sevgilisi arasında yaşanan darp olayı, kaldıkları evin güvenlik kamerasına da yansıdı ve o görüntüler evin sahibi tarafından emniyete teslim edildi.


619
Daria Kyryliuk’un darp olayında sürpriz tanık ortaya çıktı! İşte ifadesi... - Sayfa 7

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, olayla ilgili Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Cuma gecesi Çeşme’de yaşanan, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kâr kalmayacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.


719