Polemik & Kulis
11 Eyl 2024 12:16 Son Güncelleme: 11 Eyl 2024 12:32

Cüneyt Özdemir AK Parti'nin yeni hedefi oldu: 'Küstah ve zorlama kahkahaları ile...'

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Deniz Zeyrek ile yaşadığı tartışma ile dikkat çeken AKP MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı, bu kez hedef olarak Cüneyt Özdemir'i seçti. Ayvalı, Özdemir’e yönelik sert eleştirilerde bulunarak medya dünyasında yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

AK Parti MKYK Üyesi, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gazeteci Cüneyt Özdemir'i hedef aldı. Geçtiğimiz günlerde de gazeteci Deniz Zeyrek'le bir polemiğe giren Ayvalı, "Türkiye’de özellikle YouTube’da dükkan açan bazı gazetecilerde ciddi bir etik ve ahlak problemi var. Bunların başında şüphesiz Cüneyt Özdemir geliyor" dedi.

Son 1 yıl içinde 51 kez 2018'den beri de 220 kez ulusal kanala çıktığını ancak Özdemir'in “Emre Cemil Ayvalı ekranlardan alındı” diye yalan söylediğini ifade eden Ayvalı, "Kanalında YPG’li teröristin propagandasını yapan, şehit Yasin Börü’nün annesine “oğlunuz IŞID’ci miydi” diye utanmadan soru soran bu arkadaş kalkıp bize iletişim dersi verebiliyor.Kendisini tehdit etmediğim, sadece kirli ilişkilerine imada bulunduğum halde “hedef gösterildim” diyebiliyor. Kanalında hergün birçok kişiyi küstah ve zorlama kahkaları ile hedefe koyuyor, kendisini eleştiren herkesi trol olarak yaftalıyor, biraz eleştiri alınca çok rahat iftirada bulunup hiyerarşik olarak üstlerime göndermede bulunabiliyor. Bu tehdit değil mi?" dedi.

"Hepsinden öte bir aymazlığı var ki, benimle hesabını görmek için Narin yavrumuzu aynı söylem içine yedirebiliyor. Yasin Börü’nün annesine o alçak soruyu soran Narin yavrumuzu da böyle kullanır tabi" diyen Ayvalı paylaşımını "Herşeyi araçsallaştırmış, etkileşim hastası, ücrete mukabil basın kartlı bir trolün kriterinde vicdan olacak değil ya" sözleri ile bitirdi.