Cüneyt Arkın'ın eşinden yürek yakan sözler: Çocuklarım beni de kaybetmesin!

Yeşilçam'a damga vuran ve yaşamı boyunca 300'ü aşkın filmde başrol oynayan Cüneyt Arkın'ın hayat arkadaşı Betül Cüreklibatır, usta oyuncunun vefatının ardından yaşadıklarını ve tanışma hikayesini anlattı.

Cüneyt Arkın'ın eşinden yürek yakan sözler: Çocuklarım beni de kaybetmesin! - Sayfa 1

Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan ve 28 Haziran 2022'de kalbinin durması nedeniyle 85 yaşında yaşamını yitiren usta sanatçının vefatının üzerinden iki yıl geçti.

120
Cüneyt Arkın'ın eşinden yürek yakan sözler: Çocuklarım beni de kaybetmesin! - Sayfa 2

Betül Cüreklibatır, Cüneyt Arkın'ı çok özlediğini belirterek, "Hatıraları var diye evimizi değiştirmedim. Nereye baksam onu görüyorum. Oturduğu köşe, yazı yazdığı, resim yaptığı yer... Hatıralarla yaşamayı tercih ettim ama acı çekiyorum." dedi.

220
Cüneyt Arkın'ın eşinden yürek yakan sözler: Çocuklarım beni de kaybetmesin! - Sayfa 3

Arkın'la 55 yıllık bir geçmişleri olduğuna dikkati çeken Cüreklibatır, "1 Haziran'da tanışmıştık, 1 Haziran tanışma yıl dönümümüz. Biz evlilik yıl dönümü falan hiç kutlamazdık. Tanıştığımız gün çok önemli bir gündü bizim için. İkimiz de çocukluğumuzu, gençliğimizi, yaşlılığımızı beraber yaşadık, hayatı beraber paylaştık." ifadelerini kullandı.

320
Cüneyt Arkın'ın eşinden yürek yakan sözler: Çocuklarım beni de kaybetmesin! - Sayfa 4

Cüreklibatır, Cüneyt Arkın'ın sevgisini çok güzel ifade eden bir eş olduğunu vurgulayarak, Arkın'ın tanışma yıl dönümlerinde evlerinin her köşesini papatya ile süslediğini ve bundan çok etkilendiğini söyledi.

420