Cumhuriyet tutukluları Silivri'den böyle çıktı... - Sayfa 4

Tahliye edilen Mustafa Kemal Güngör, "Murat Sabuncu ve Akın Atalay ile aynı hücredeydim, çıkarken hepinize selam söylediler. Kadri Gürsel ve Ahmet Şık'ın da selamı var. Eminim en kısa zamanda onlar da bizimle birlikte olacak. Bu haksızlıklar, bu hukuksuzluklar son bulacak.Hepinize çok teşekkürler, sağolun varolun" dedi.

46
Cumhuriyet tutukluları Silivri'den böyle çıktı... - Sayfa 5

Tahliye edilen Hakan Kara, Silivri Cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, "Herhangi bir gazeteciye sorsanız 'FETÖ ile en fazla mücadele eden gazete hangisi? diye, 'Cumhuriyet' der. Cumhuriyet 40 yıldır FETÖ ile mücadele ediyor. Bunun 34 yılına ben tanığım. Cumhuriyet ile FETÖ'yü bir araya getiremezsiniz. İddianamedeki tüm iddiaların da gerçek dışı olduğu kanıtlanmış oldu. Tüm kamuoyu da bunu gördü. Çıktığımız için mutluyuz ama bir burukluk da taşıyoruz. Çünkü 4 arkadaşımız içeride. En kısa zamanda onları da alacağız ordadan" dedi.

56
Cumhuriyet tutukluları Silivri'den böyle çıktı... - Sayfa 6

Turhan Günay, "Maalesef 4 arkadaşımızı içeride bıraktık. Biliyoruz ki çıkacaklar.Bunlardan biri de Kadri. Musa Kart, Kadri Gürsel ile aynı hücredeydik. Umuyoruz ki çıkacaklar" dedi.

66