Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Arda Güler' zirvesi! Karar verildi... - Sayfa 4

Ajansspor'un haberine göre, Cumhurbaşkanlığı Kulliyesi'nde bir araya gelen Ali Koç ve Niyazi Akdaş, 17 yaşındaki oyuncunun bonservisi konusunda ön görüşmede bulunurken, Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yapılan görüşmeyi doğruladı. Ayrıca tarafların gelecek hafta tekrar bir araya geleceği öğrenildi.

413
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Arda Güler' zirvesi! Karar verildi... - Sayfa 5

Arda Güler’i 2019’da Fenerbahçe’ye satarken anlaşmaya sonraki satıştan yüzde 20 pay ekleyen başkent ekibinden bu hakkı isteyen Ali Koç, Niyazi Akdaş'ın 5 milyon Euro verin %20'lik hakkı verelim teklifinde bulunmuştu.

513
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Arda Güler' zirvesi! Karar verildi... - Sayfa 6

Akdaş yaklaşık 10 gün önce yaptığı açıklamada; “Fenerbahçe’yle konuştum belli miktar istedim. Ali Koç’la görüştüm. İstediğimizin yarısını teklif etti. Kabul etmedik. Teklif ettikleri paraya vermek istemedim. Şimdi tekrar görüşeceğiz, uygun bir miktarda anlaşırsak bu payı vereceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

613
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Arda Güler' zirvesi! Karar verildi... - Sayfa 7

Yapılan son görüşmede Ali Koç’un Aktaş’a bu konuyu makul şekilde çözmeyi teklif ettiği öğrenilirken, Eski Başkan Talip Çankırı, Arda Güler’in yüzde 20’lik haklarını yurt dışından bir konsorsiyuma satmak için bazı görüşmeler yapmış ancak sonuç alamadığı biliniyordu.

713