Reklam PR
27 Eki 2010 18:47 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:06

"CUMHURBAŞKANI GİRİYOR DA CUMHUR NEDEN YOUTUBE'A GİREMİYOR?"

CHP'li Gürsel Tekin, Başbakan Erdoğan'a "cumhur, Youtube'a niye giremiyor?'' diye sordu

"Başbakan bu denli özgürlükçü ise cumhur, Youtube'a niye giremiyor? Cumhur, 4 bin internet sitesine neden giremiyor? Hani cumhurun giremeyeceği hiçbir yer kalmamışt?"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''cumhurun giremediği hiçbir yer olmaz'' dediğini belirterek, ''Başbakan bu denli özgürlükçü ise cumhur, Youtube'a niye giremiyor?'' diye sordu.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın tüm partileri ''yasakçı'' olarak nitelendirdiğini, ama AK Parti iktidarının göreve geldiği günden bu yana ''yasaklardan medet umduğunu'' öne sürdü. Yolsuzlukların ve yasakların artarak sürdüğünü iddia eden Tekin, açıklamasında şunları kaydetti:

''Başbakan Erdoğan iddialı bir laf etti; 'cumhurun giremediği hiçbir yer olmaz' dedi. O halde, ben de kendisine bir espriyle yanıt vereyim. Başbakan bu denli özgürlükçü ise cumhur, Youtube'a niye giremiyor? Cumhur, 4 bin internet sitesine neden giremiyor? Hani cumhurun giremeyeceği hiçbir yer kalmamıştı? Başbakan, önce Youtube'a neden giremediğimizi anlatsın, sonra bize özgürlükçülük dersi versin. Youtube'a giremeyiş sebebimiz, sakın AKP aleyhine videolar olmasın? Bu nasıl özgürlükçülük Sayın Başbakan?''