Gündem
09 Tem 2024 07:21 Son Güncelleme: 09 Tem 2024 07:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili ‘şaşırtan’ detay! ‘Benim aldığım bilgilere göre…’

Millilerimizin EURO 2024 çeyrek final maçının ardından Türkiye'ye dönüş yolunda uçakta basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili ‘şaşırtan’ detayı Ahmet Hakan, köşesinden paylaştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan millilerimizin Hollanda'ya karşı oynadığı EURO 2024 çeyrek final maçını stattan izledi. Dönüş yolunda ise uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor gündemine uygun gazetecilerin Almanya dönüşü uçağa alındığını dile getiren ve bu fikrin ‘harika’ olduğunu savunan Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Erdoğan’la ilgili dikkat çeken bir detayı okuyucularıyla paylaştı.

Hürriyet spor servisinin yöneticilerinden Adil Demirçubuk’un da uçakta olduğunu hatırlatan Ahmet Hakan, “Futbol gündemine çok hâkim olan Adil, Erdoğan’ın spor olaylarını yakından takip etmesi karşısında çok şaşırmış” diye yazdı.

Erdoğan’la ilgili “Futbol gündemini çok iyi biliyor. Analizleri, yorumları profesyonellere özgü” yorumunu köşesinden paylaşan Ahmet Hakan, “Benim aldığım bilgilere göre de Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece futbol karşılaşmalarını değil basketbol ve voleybol maçlarını da yakından takip ediyor” ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan’ın bugünkü köşesinden ilgili bölüm şöyle:

Hürriyet spor servisinin yöneticilerinden Adil Demirçubuk, bir süredir Almanya’daydı.

İletişim Başkanlığı, Almanya dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağına Adil Demirçubuk’u da davet etti.

Spor gündemine uygun gazetecilerin Almanya dönüşü uçağa alınması harika bir fikir.

Dünkü haber toplantısında Adil Demirçubuk’tan dinledik.

Futbol gündemine çok hâkim olan Adil, Erdoğan’ın spor olaylarını yakından takip etmesi karşısında çok şaşırmış.

Adil, “Futbol gündemini çok iyi biliyor. Analizleri, yorumları profesyonellere özgü” değerlendirmesini yaptı.

Benim aldığım bilgilere göre de Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece futbol karşılaşmalarını değil basketbol ve voleybol maçlarını da yakından takip ediyor.