Gündem
01 Tem 2011 11:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:31

COPA AMERİKA CANLI YAYINLA A HABER'DE!

Copa America Hd Yayın Kalitesiyle A Haber'de 1 Temmuz İle 24 Temmuz Arasında Arjantin'in Ev Sahipliği Yapacağı Copa Amerıca, A Haber'den Canlı olarak yayınlanacak.

Dünya futbolunun yıldız isimleri 12 takımın katıldığı copa america’da, 24 gün boyunca şampiyonluk için kıyasıya mücadele verecek.

Şampiyonaya Katılacak 12 Takım; A Grubunda Arjantin, Bolivya, Kolombiya Ve Kosta Rika; B Grubunda Brezilya, Paraguay, Venezuela, Ekvador Ve C Grubunda Şili, Meksika, Peru Ve Uruguay… Arjantin’de Messi, Dimaria, Aguero, Macsherano, Brezilya’da Andre Santos. Elano, Alves, Urguay’da Lugano, Forlan, Cavani, Suarez, Şili’de Alexis Sanchez, Valdivia, Meksika’da Hernazdez Ve De Nigris, Paraguay’da Lucas Barrıos Ve Santa Cruz, Peru’da Pizzarro Ve Farfan İle Kolombiya’da Falcao Gibi Dünya Futbolunun En Önemli Yıldızları Boy Gösterecek. Bir Bölümü Ülkemizde De Forma Giyen Dünyanın En Önemli Yıldızları Latin Ameraka Futbolunun En Büyük Organizasyonu İçin Hazırlıklarını Tamamladı. Arjantin’de 8 Statta Oynanacak Şampiyona, 1 Temmuz Cuma Gecesi Sabaha Karşı Ev Sahibi Arjantin İle Bolivya Arasındaki Maç İle Açılacak.Final Maçı, 24 Temmuz Pazar Günü Türkiye Saat İle 22’de 52 Bin Seyirci Kapasiteli Monumental Stadı’nda Oynanacak. A Haber Tüm Karşılaşmaları Hd Yayın Kalitesiyle Sporsevelerin Ekranlarına Taşıyacak. Maçlardan Önce Son Haberler Ve Sıcak Gelişmeler De A Haber’de Olucak. Röportajlar, İstatistikler Ve Değerlendirmelerin Yer Alacağı Özel Programlar Da Copa America Heyecanına Keyif Katacak. Futbolun Yıldızları, Temmuz Ayı Boyunca Tango Yapacak, Futbolseverler, Büyük Heyecanı Temmuz Ayı Boyunca A Haber’de Yaşayacak. Ahaber Frekanslar: Sd Yayın: Dıgıturk: 32. Kanal D-Smart: 35. Kanal Teledünya: 56. Kanal Türksat Uydusu: 11791 Mhz, S.Rate: 16000, Fec: 5/6, Pol: H (Yatay) Hd Yayın: Dıgıturk: 332. Kanal Teledünya: 8. Kanal Türksat Uydusu: Şifresiz 11896 Mhz, S.Rate: 11200, Fec: 2/3, Dvbs2 8psk,Pol: H (Yatay)



ETİKETLER
#a haber #copa amerika