Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 5

“Çocukluğum kalabalık bir ailede geçti. Ortaokul ve lise yıllarımda devlet tiyatrosu oyunları hariç birçok kişinin konserlerini, İzmir Fuarı’nda sahnelenen Metin Akpınar, Zeki Alasya kabareleri, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Yılmaz Erdoğan tiyatrosu gibi müzikalleri hiç kaçırmadan izlerdim. Derya Baykal ve Nevra Serezli’ye ayrı bir hayranlığım vardı ve onlar gibi sahnede olmayı hayal ederdim. Evde de sürekli aileme sanatçıların ya da izlediğim karakterlerin taklitlerini yapardım ve çok iyi dans ederdim. 

521
Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 6

ÇOCUKLAR DUYMASIN MACERASI

Melek Şahin, 18 yılın ardından "Çocuklar Duymasın"ın bitişindeki hislerini şöyle dile getiriyor: “18 yıl, az bir zaman değil. Bu 18 yılda ‘Çocuklar Duymasın’ farklı kanallarda iki ya da dört sezon olmak üzere başladı ve bitti. Her başladığında farklı heyecan yaşadık. Her bitişinde de üzüldük. Kimimiz tiyatro yaptı kimimiz dinlendi, ara verdi. Biz 18 yıl projeye yeni dâhil olanlarla birlikte hiç kopmadık tabii ki görüşüyoruz. Uygun zaman dilimlerinde bir araya da geliyoruz. Kocaman bir aile var onun da adı Çocuklar Duymasın.”

621
Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 7

"ROL ÜZERİNİZE YAPIŞIYOR"
Oyuncu, “Çocuklar Duymasın” dizisi ara verdiği dönemlerde başka dizi projelerinde de yer aldığını fakat uzun soluklu olmadığını dile getiriyor: “Belli aralıklarla 18 yıl devam eden bir işin içinde olunca çok fazla teklif gelmiyor. Hemen tüm oyuncular için geçerli olan bir şey var. Uzun soluklu bir karakter oynadığınızda üzerine rolün yapışması gibi bir durum oluyor. Yapımcı da işini riske atmayıp hali hazırda role kim uygunsa onu tercih ediyor oynadığınız karaktere yakın roller geliyor. Bundan yakınmıyorum desem yalan olur.”
İŞTE ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN EMİNE'Sİ MELEK ŞAHİN'İN SON HALİ...

721
Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 8

VATAN ŞAŞMAZ’IN ÖLÜMÜ

“Birol Güven’e dizide farklı bir karakterle yer almak istediğimi söyledim. Emine’nin ikiz kardeşi Oksijen Hayriye karakteri doğdu. Hikâye rahmetli Vatan Şaşmaz ile ilerleyecekti. Ama o da vefat edince 6 bölüm kaldı ve rol ilerleyemedi.”

821