Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 3

SOKAKTA GÖRENLER TANIYAMIYOR!

Son hali ile hayranlarını şaşırtan Melek Şahin “Bir röportajınızda sokakta sizi görenlerin tanımadığını söylüyorsunuz. O durum hâlâ geçerli mi?” sorusuna “Evet, tanımıyor. Tanıyanlar azınlıkta ama tanınmıyor olmaktan rahatsız değilim. İnsanların tepkisi ‘Sanki sizi bir yerden tanıyorum’ cümlesi ile başlıyor…” yanıtını vermişti.

321
Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 4

Melek Şahin, gerçekte o kadar farklı ki görenlerin onun Emine olduğuna inanması çok zor. 52 yaşındaki oyuncu güzelliği ve fit hali ile adeta yıllara meydan okuyor. 9 sezon süren komedi türündeki yapımda çaycı Hüseyin’in eşi ve evin yardımcısı Emine rolünü başarıyla canlandıran Melek Şahin kendisi hakkında merak edilenleri verdiği bir röportajında şöyle açıklamıştı:

421
Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 5

“Çocukluğum kalabalık bir ailede geçti. Ortaokul ve lise yıllarımda devlet tiyatrosu oyunları hariç birçok kişinin konserlerini, İzmir Fuarı’nda sahnelenen Metin Akpınar, Zeki Alasya kabareleri, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Yılmaz Erdoğan tiyatrosu gibi müzikalleri hiç kaçırmadan izlerdim. Derya Baykal ve Nevra Serezli’ye ayrı bir hayranlığım vardı ve onlar gibi sahnede olmayı hayal ederdim. Evde de sürekli aileme sanatçıların ya da izlediğim karakterlerin taklitlerini yapardım ve çok iyi dans ederdim. 

521
Çocuklar Duymasın'ın Emine'siydi! Son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor - Sayfa 6

ÇOCUKLAR DUYMASIN MACERASI

Melek Şahin, 18 yılın ardından "Çocuklar Duymasın"ın bitişindeki hislerini şöyle dile getiriyor: “18 yıl, az bir zaman değil. Bu 18 yılda ‘Çocuklar Duymasın’ farklı kanallarda iki ya da dört sezon olmak üzere başladı ve bitti. Her başladığında farklı heyecan yaşadık. Her bitişinde de üzüldük. Kimimiz tiyatro yaptı kimimiz dinlendi, ara verdi. Biz 18 yıl projeye yeni dâhil olanlarla birlikte hiç kopmadık tabii ki görüşüyoruz. Uygun zaman dilimlerinde bir araya da geliyoruz. Kocaman bir aile var onun da adı Çocuklar Duymasın.”

621