Televizyon
21 Ağu 2010 21:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA MANTIK HATASI KAYNIYOR!

Çocuklar Duymasın 7 yıl aradan sonra döndü dönmesine ama bir dünya mantık hatasıyla!

Sabah Yazarı Yüksel Aytuğ’un okurları Çocuklar Duymasın’daki mantık hatalarına dikkat çekti..

İşte Çocuklar Duymasın’daki o hatalar:

- "Yüksel Bey, ’Çocuklar Duymasın’ tüm hızıyla ilerlerken zaman aşımı dikkatimi çekti. 7 yıl önce Duygu, hukuk fakültesini kazanmıştı. Hatta dedesi ona Anayasa kitapçığı hediye etmişti. 7 yıl sonra Duygu üniversite sonda. Acaba sınıfta mı kaldı?" (Mert Altun)

- "Havuç motor dersini çalışıyor ve ertesi gün ehliyet alıyor! Eğer ülkemizde kanunlar değişmediyse ilk önce motor, ilk yardım ve trafikten sınav yapılıyor ve yaklaşık 1 ay sonra açıklanan sınav sonuçlarının ardından ehliyet talep eden kişi direksiyon sınavına tabi tutuluyor. Başarılı olduğu taktirde ehliyet veriliyor. Tamam, ülkemizde ehliyet almak kolay. Ama bu kadar da düşürmeyelim değil mi?" (Çiğdem Demirci)

- "Çocuklar Duymasın dizisini ben de çok beğenerek izliyorum. Hatta eski bölümlerini bile rastladığım zaman izliyorum. Haluk için terlik önermişsiniz ya, ben de Meltem için bir öneride bulunacağım. Ben de çalıştığım için kendimden biliyorum. Meltem eve gelince lütfen üstünü değiştirsin, rahat bir ev kıyafeti giysin. iş kıyafetleri ile mutfağa girip hemen yemeğe oturmasın. işten gelince insan rahatlamak istemez mi?" (Nedret Suyolcu)