Polemik & Kulis
11 Nis 2011 14:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:13

CNN TÜRK'TE SIRALAMA DÜELLOSU; AYSEVER SIRASINI BEĞENMEDİĞİ İÇİN Mİ İSTİFA ETTİ?

CHP'den ayrıldığını açıklayan Enver Aysever, vekil sırasını beğenmediği için mi istifa etti.

CNN Türk'te Yazgülü Aydoğan ve Ahmet Taşgetire'in konuk olduğu programa bağlanan Enver Aysever, sıralamayı beğenmediği için istifa ettiği iddiasını yalanladı..

Aysever şöyle konuştu :

-"Yazgülü Hanımın doğru bilgi elde etmeden yorum yapması beni üzdü. Bir kere ben 16. değil 12. sıradan aday gösterildim. Mesele sıra meselesi değil. Ben CHP'nin sosyalistlerle işbirliği yapmasından yanaydım. Ama sonuç malum...

-Yazgülü Aldoğan: "Bu haberi senin daha önce çalıştığın kanalın radyosunda duydum. 12. sıra gerçekten iyiymiş, bir ilke istifası olduğunu söylüyorsun tebrik ediyorum seni..."

MAAŞLA GEÇİNİYORUZ BİZ...

Peki Enver Aysever niye istifa etmişti. Kendi anlatımına göre bunun iki önemli nedeni vardı. Birincisi ilkeleriydi... İkincisi ise ekonomik durumu...

Şunları söyledi:

"Ben küstüm oynamıyorum değil, bizler maaşlarımızla geçinen insanlarız. Ben 21 mayıstan itibaren SKY Türk'teki programımı telifli olarak sürdürebiliyordum. Mesleğimizi sürdürmeyelim diye herşey yapıldı. Ben de bütün apoletlerimden kurtulup, meseliğimi yapmak istedim. Çocuğumu ailemi geçindirmek istedim."

HABERAL'İN NE İŞİ VAR CHP'DE

"Ben merkez sağın CHP'yi işgal etmesinden hoşlanmadım. Allahınızı severseniz, ATO başkanı Sinan Aygün'ün vekil olduğu bir partide Enver Aysever niye olsun. İlhan Cihaner'in olmadığı yerde Aysever niye olsun. Ben Cihaner için oy kullanamayacaksam evde otururum. Ben Mehmet Haberal'i içime sindiremedim. Haberal'in CHP'de ne işi var anlamadım. Demirel kendi partisinde baksaydı ona... "