Cinselliğe en düşkün burçlar belli oldu! - Sayfa 8

8- DUYGUYA ÖNEM VEREN BALIK BURCU

Duygusal balıklar cinsellikten ziyade aşka ve aradaki bağa önem verirler. İlişki süresince hep partneriyle arasındaki bağı güçlendirmeye çalışırlar. Ruhlarını tatmin etmeye çalışır Balık burçları. Bu nedenle tutkuyu ve duygusallığı birleştirirler. Duygusal bir bağ olmadan cinsel ilişkiye girmezler.

813
Cinselliğe en düşkün burçlar belli oldu! - Sayfa 9

9- UÇLARDA YAŞAYAN İKİZLER BURCU

Adeta 2 kişilik bir canlı olan İkizler burcu, cinsellikte kimi zaman iyi kimi zaman ilgisiz olur. Cinsel ilişki sırasında kelimelerin gücünden faydalanmayı severler. Bu durumdan ekstra haz alırlar. Partnerlerini dış görünüşü kadar düşünceleriyle de etkilemeye çalışırlar.

913
Cinselliğe en düşkün burçlar belli oldu! - Sayfa 10

10- HASSAS YENGEÇ BURCU

En hassas burçlardan biri olan Yengeç, cinsellikte yeniliklere kapalıdır. Cinsellik için duygulara ihtiyaç duyarlar. Asla dürtülerine yenilmezler. Romantizme ve tutkuya önem verirler. Yengeçleri etkilemenin yolu da romantizmden geçer.

1013
Cinselliğe en düşkün burçlar belli oldu! - Sayfa 11

11- ZOR BEĞENEN BAŞAK BURCU

 Başak burçları hislerini bilirler. Neyi sevip neyi sevmediklerini açıkça söylerler. Her zaman titiz olan Başak burçları cinsellikte de bu huylarını sürdürürler. Söz konusu cinsellik olunca bazen duyguları bir yana bırakabilirler. Kimseyi de kolay kolay beğenmezler.

1113