Cinsel ilişki yaşadığı baldızını öldürdü! Şok eden olayda detaylar daha korkunç - Sayfa 3

HER SATIRI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Şüphelinin, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde verdiği ifadede Ali Diken'i eşine karşı ağır sözler kullanarak hakaret ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Ali Diken ile buluştuktan sonra "Kız arkadaşlarla buluşacağız" diyerek çocukluğunun geçtiği Aksu'daki boş araziye götürdüğünü belirten Zeynel Boyacı ifadesinde, "Diken'i burada darp ettikten sonra yanımda bulunan iple boğarak öldürdüm. Ardından da araziye gömdüm. Daha önce de baldızımı da darp ederek evde öldürüp aynı yere gömmüştüm. Baldızımı da kıskandığım için evimde öldürdüm. Baldızımı öldürdüğüm için pişmanım. Baldızımı otomobille o araziye taşımıştım. Gömme işlemlerini tek başıma yaptım” dedi.

319
Cinsel ilişki yaşadığı baldızını öldürdü! Şok eden olayda detaylar daha korkunç - Sayfa 4

HEM ÖLDÜRDÜ HEM MAAŞINI ÇEKTİ

Şüphelinin Ali Diken'i öldürdükten bir gün sonra da Diken'e ait telefonları satarak maaşını bankamatikten çektiği tespit edildi. Poliste 16 suçtan kaydı bulunduğu tespit edilen şüphelinin ardından Gürcistan ya da Suriye'ye kaçmaya çalıştığı öğrenildi. Diğer taraftan şüphelinin evde darp ederek öldürdüğü baldızı Zeynep Ece Aksay'ı, kiralık otomobille araziye götürüp gömdüğü tespit edildi. Şüphelinin eşinin battaniyeye ne olduğu sorusuna, “Kirlenmişti ben de çöpe attım” dediği öğrenildi. Zeynep Ece Aksay'ın kaybolduktan sonra doktor randevularına gitmemesinin ise polisin dikkatini çektiği ifade edildi.

419
Cinsel ilişki yaşadığı baldızını öldürdü! Şok eden olayda detaylar daha korkunç - Sayfa 5

KENDİ TUTUKLANDI EŞİ SERBEST

İfade işlemleri ve sağlık kontrolünün ardından Zeynel Boyacı, eşi İ.B. ve bir diğer şüpheli M.Ç.K., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince adliyeye sevk edildi. Zanlı Zeynel Boyacı, 'kasten adam öldürme'den tutuklanırken, eşi İ.B. konut alanını ihlal etmemek kaydıyla serbest, M.Ç.K. ise her gün imza vermesi şartıyla serbest bırakıldı.

519
Cinsel ilişki yaşadığı baldızını öldürdü! Şok eden olayda detaylar daha korkunç - Sayfa 6

İDDİANAME HAZIRLANDI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Cumhuriyet Savcısı'nın hazırladığı iddianamede, iki cinayetle ilgili detaylı bilgiler verildi. Olay 1 ve Olay 2 adı altında hazırlanan iddianamede, Olay 1'de Zeynep Ece Aksay'ın öldürülmesi anlatıldı. Maktulün kız kardeşinin kocası şüpheli Zeynel Boyacı ile gönül ilişkisi yaşadığına dikkat çekilen iddianamede, maktulün zaman zaman şüphelinin evinde kaldığı belirtildi. 15 Temmuz 2023 tarihinde sabah saat 05.00-06.00 sularında Zeynep Ece Aksay'ın şüpheli Zeynel Boyacı'nın evine geldiği ve kendisinden yasaklı madde istediği ifade edilen iddianamede şu cümlelere yer verildi:

619