Polemik & Kulis
01 Tem 2008 16:37 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:09

"CİDDİYE ALINACAK BİRİ DEĞİL Kİ TEHDİTLERİNİ CİDDİYE ALAYIM"!..NAZLI ILICAK'TAN ÜMİT ZİLELİ'YE "CİDDİ" CEVAP!..

Bu sabahki gözaltıların ardından Cumhuriyet Gazetesi yazarı Ümit Zileli'nin bir televizyon kanalında kendisi tehdit ettiği Nazlı Ilıcak, Zileli´ye cevap verdi.

Canlı yayında tehdit edilen Nazlı Ilıcak Ümit Zileli'yi ciddiye almadığını söyledi...

Bu sabah düzenlenen operasyonlar ve gözaltıların ardından Cumhuriyet Gazetesi yazarı Ümit Zileli'nin bir televizyon kanalında kendisi tehdit etmesi üzerine konuştuğumuz Sabah Gazetesi Nazlı Ilıcak, Zileli´ye cevap verdi.

Haber7.com´un sorularını cevaplayan Ilıcak, kendisini canlı yayında açıkça tehdit eden Cumhuriyet yazarı Zileli´nin ne demek isteğini anlamadığını söyledi.

ZİLELİ'Yİ CİDDİYE ALMADI

Zileli´nin sözleri için, "Benim için `Ayağını denk alsın´ demiş. Ama ben ne demek isteğini anlamadım. Sözlerinin de ne anlama geldiğini bilmiyorum." diyen Ilıcak, bu sözleri ciddiye alamadığını söyledi.

Kendisi için "Nazlı Ilıcak ayağını denk alsın. Hesabı sorulacak. Bu bir hesaplaşmadır. Hesaplar mutlaka sona erecek. Kesinlikle hesaplaşmadır. İşlenen cinayettir." diyen Ümit Zileli ile daha önce bir diyalogu olmadığını söyleyen Sabah Yazarı Ilıcak şöyle konuştu: "Daha önce kendisi ile hiç de diyalogum olmadı. Fakat eskiden beri bir şekilde tanırım. Ahbaplığım falan yok. Tehdit edilecek kadar önemli bilgilerim de yok. Ergenekon´un muhatabı olacak kadar önemli bir insan da değilim. Konunun üstünde çok da durmak istemiyorum. Ümit Zileli ciddiye alıancak bir insan değil ki, tehditlerini ciddiyealayım..."

CANLI YAYINDA KILIÇLARI ÇEKTİ

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Ümit Zileli, sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlardan sonra, telefonla bağlandığı Haber Türk TV´deki konuşmasında Ilıcak´ı tehdit edip, bunun bir savaş olduğunu söylemişti.

Konuşmasında, iktidarın yapılan operayonların bedelini çok ağır bir şekilde ödeyeceğini ileri süren Cumhuriyet Gazetesi yazarı Ümit Zileli, "Kılıçlar kınından çıktı. Önümüzdeki günlerde Balbay çıkacak. Çünkü onurlu bir insandır. Hesaplaşmanın sonunda biri bu bedeli ödeyecek. Aynı şekilde yürümemize devam edeceğiz." diye konuştu.


Haber7