Magazin
09 Ara 2012 14:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:28

CİCİŞLER'DEN YENİ BOMBALAR; "HELİN AVŞAR'I DÖVMEMEK İÇİN KENDİMİZİ TUTUYORUZ"

Her yaptığı olay olan Cicişler'in Esra'sı canlı yayında ilginç açıklamalarda bulundu.

Cicişler olarak tanınan Esra - Ceyda Ersoy kardeşler önceki gece gittikleri bir mekanda yaşadıkları ilginç olayı canlı yayına taşıdılar. Cicişler'in Esra'sı Helin Avşar'ı neredeyse döveceğini söyledi.

"YANIMDAKİ ERKEK ARKADAŞIMA..."

Esra - Ceyda Ersoy kardeşler TV em kanalında Erol Köse'nin 'Uçankuş' programına konuk oldular. Her yaptıkları olay olan kardeşler yine skandallara imza attılar.

Programın ilerleyen bölümlerinde, Esra Ersoy mekana birlikte gittikleri erkek arkaşlarının ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar tarafından sürekli rahatsız edildiğini söyledi. Bu durumdan rahatsız olduklarını söyleyen Ersoy kardeşler Helin Avşar'ı dövmemek için kendilerini zor tuttuklarını söyledi!

POT KIRDI

Zengin erkek konusunun sürekli konuşulması Esra ve Ceyda kardeşler "daha zengin bir erkek bulunca sevgilisini aldatacak kaşarlar var" diyerek pot kırdı.

Ceyda'nın kırdığı potu toparlamaya çalışan Erol Köse " tabi bir peynir markası" deyince stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı. Kırdığı potu farkeden Ceyda Ersoy "avukatımın limiti doldu zaten geri çekiyorum sözümü" dedi.