Gündem
05 Mar 2009 20:56 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:34

CHP'NİN ÜNİVERSİTE ZİYARETİNDE GERİLİM!.. GÜRSEL TEKİN KANAL 7 MUHABİRİYLE NEDEN TARTIŞTI?..

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aydın Üniversitesi ziyareti sonrası Kılıçdaroğlu çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, Kadir Topbaş'ın yüzde 50'nin üzerinde oy alacağı sözüne ilişkin,"Kadir Topbaş'ın kendi görüşüdür. Topbaş'ın yüzde 50'nin üzerinde oy alacağını söylemesi bana gerçekdışı görünüyor"dedi.

KANAL 7 MUHABİRİ İLE TEKİN ARASINDA GERGİNLİK


Kanal 7 muhabirinin CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'e, belediye meclis üyesiyken meclis yoklamalarında yerine imza attırıp bin 500 lira para aldığına ilişkin soru üzerine ortam gerildi. Tekin, "Ben onu yargıya gönderdim. Kaldı ki bu imzalar varsa 2 yıl önce niye çıkarmadılar? Ben 2 yıl önce istifa etmişim" dedi. Bu haberi ortaya atan tv kanalına dava açtığını kaydeden Tekin muhabirin," Bu paralar nereden geldi diye sormadınız mı?" sorusuna sinirlenerek, "Soru soruyorsanız cevabını dinleyin. Bir sizin kanalınıza gelirim. AKP'nin yolsuzluk dosyalarını da alırım; önce kendi hesabımı veririm. AKP'nin de bu ülkede neler çaldığının hesabını da kanalınıza gelerek açıklarım"dedi. Bu sırada tartışmaya şahit olan öğrenciler de "Yandaş Medya" diye bağırarak Kanal 7 ve Samanyolu Tv'yi protesto etti.