Cezaevine gidenler dikkat çekti! Dilan Polat için flaş 'koğuş' kararı! - Sayfa 9

Lüks araçlar, altınlarla vatandaşın gözüne soktukları göz önünde bulundurulursa kozmetikle ilgili zenginleşen kişilerin soruşturmacı birimler tarafından takip edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

911
Cezaevine gidenler dikkat çekti! Dilan Polat için flaş 'koğuş' kararı! - Sayfa 10

DİLAN POLAT'IN CEZAEVİ GÜNLERİ

Öte yandan Öte yandan Dilan Polat ve Engin Polat'ın hapishane günlerine ilişkin de detaylar ortaya çıkıyor.. Süreci yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat'ın hapishane hayatına dair yeni bilgileri paylaştı.

1011
Cezaevine gidenler dikkat çekti! Dilan Polat için flaş 'koğuş' kararı! - Sayfa 11

KOĞUŞ KARARI

Erdinç, katıldığı bir magazin programında şu açıklamaları yaptı:

Dilan Polat'ın yanına kardeşi Sinem Sıla Doğu ve aynı dosyadan tutuklanan Nilgül Yılmaz verilerek ayrı koğuşa alındı. 16 kişilik koğuşta 5 kişi kalıyorlar. Farklı koğuşlarda herhangi bir saldırı, para isteme durumu olabilir diye birlikte kalıyorlar. Onlar avluya çıkacakları saat diliminde diğer mahkumlarla yan yana gelinmemesine özen gösteriliyor. Ayrı bir alanda dolaşıyorlar.

Dilan'ın açık görüş hakkı da var, bir çocuğuyla açık görüşe katılmış. Onun dışında 3 kişiyle de görüşebilir. İsmini kendisi yazdırıyor. Eşiyle görüşmesi söz konusu değil. İleride isterlerse onayla, görüşebilirler, ancak başvuru ile. İki tarafın da dilekçe vermesi lazım ama telefonla görüşme hakları var.

CEZAEVİNE HER GÜN 30 AVUKAT

Ortada çok büyük bir para var, başka avukatlar da görüşüp dosya almak istiyorlar. Her gün 30 avukat gidiyormuş ama Dilan Polat görüşmüyormuş.

1111