Cezaevine gidenler dikkat çekti! Dilan Polat için flaş 'koğuş' kararı! - Sayfa 6

ŞÜPHELİ GEZİLERİ ORTAYA ÇIKTI

MASAK uzmanları diyor ki, banka hareketlerinin, hesap hareketlerinin kime aitse onların alınıp geniş bir rapor hazırlandığında asıl olayın büyük boyutu buz dağının görünmeyen yüzünün ortaya çıkacağı söyleniyor.

KKTC’ye gitmişler, Batum’a gitmişler, Dubai’ye gitmişler. Buralar neden şüphe çekiyor. İngiltere merkezli yasa dışı bahsin oynatıldığı devasa yapı var. O paralar Kıbrıs ve oradan İngiltere’ye doğru toplanıyor. Yasa dışı bahisle ilintili kişilerin ana toplandığı yer Kuzey Kıbrıs.

Diğer şüpheli hareket Gürcistan Batum. Batum yasa dışı bahsin oynatıldığı bir merkez haline gelmiş. Bu ziyaret de kuşkulu, şüpheli değerlendirmesi yapılıyor.

Aileye bu ziyaretin anlamı ne diye soruyorlar? ‘Ailemler gittik, 1 gece kaldık, tatil yaptık.’ Batum’a nasıl gittin diye soruyorlar? ‘Rize’ye gitmiştik, günübirlik de Batum’a gittik geldik’ diyorlar.

611
Cezaevine gidenler dikkat çekti! Dilan Polat için flaş 'koğuş' kararı! - Sayfa 7

ENGİN POLAT’IN SUÇ KAYDI

Engin Polat’ın 2018’de trafik güvenliğini tehlikeye sokmuş 2006’da basit yaralama olayına karışmış. Tehdidi var, uyuşturucu maddenin etkisiyle araç kullanma var ve bu dava açılmış.

711
Cezaevine gidenler dikkat çekti! Dilan Polat için flaş 'koğuş' kararı! - Sayfa 8

DİLAN POLAT’IN SUÇ KAYDI

Tehdit, bu tehdit takipsizlikle sonuçlanmış. Bilişim sistemindeki verileri yok etme, erişilmez kılma, sisteme veri yerleştirme. Güveni kötüye kullanma ve tehdit var.

811
Cezaevine gidenler dikkat çekti! Dilan Polat için flaş 'koğuş' kararı! - Sayfa 9

Lüks araçlar, altınlarla vatandaşın gözüne soktukları göz önünde bulundurulursa kozmetikle ilgili zenginleşen kişilerin soruşturmacı birimler tarafından takip edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

911