Cesedi bulunan İkranur hakkında şok iddia - Sayfa 5

Küçük kızın akrabası Muhammet Tirsi yatığı açıklamada; "Akşam 6 gibi burada oyun oynuyorlar. İneklere ben bakayım siz gelmeyin demiş çocuklara ısırgan yakar sizi demiş ve bu yoldan gitmiş daha da çocuktan haber yok geri dönmemiş. " açıklamasını yapı.


515
Cesedi bulunan İkranur hakkında şok iddia - Sayfa 6

Amcası ve halasının oynarken gördüğü küçük kızın kaybolduğunu kimse farketmedi. Uzun bir süre ne annesi nede babası İkranur'un kaybolduğunu anlayamadı. İkranur'un annesi Nazlı Tirsi ise şu açıklamayı yaptı;

615
Cesedi bulunan İkranur hakkında şok iddia - Sayfa 7

"Görümcen oynarken görmüş İkranur'u. Yanlarına gitmiş aşağıda oynuyorlarmış İkranur'un kaybolduğu yerde. Benim ortanca oğlan gelince İkranur'un küçüğü sordum "Ablan nerede?" diye o da "İneklere gitti" dedi. İkranur ineklere bakacağım amcamın yanına gideceğim demiş bende o zaman merak etmedim bunu duyunca. Akşam oldu panik oldum eşimi aramadım İkranur'un kayıp olduğunu söyledim."

715
Cesedi bulunan İkranur hakkında şok iddia - Sayfa 8

6 yaşındaki kardeşi Tuğra eve dönmüştü ama 7 yaşındaki İkranur'dan haber yoktu. Telaşlanan aile küçük kızı aramaya başladı. Kendi imkanlarıyla aramaya başlayan aile sonuç alamayınca Jandarmaya haber verdiler.

815