Cenk Ergün transferi bitirmek için Portekiz’de! Galatasaray'a 20 milyon euroluk yıldız - Sayfa 2

Yaz transfer döneminde kadroya katılan Tanguy Ndombele'nin performansını bile göremeyen ve yıldız oyuncudan katkı alamayan Cimbom, devre arasında oyuncuyu Tottenham'a geri göndermeyi planlıyor. Ayrıca Sergio Oliveira ve Dries Mertens'e de teklifler gelmesi halinde yollar ayrılacak.

28
Cenk Ergün transferi bitirmek için Portekiz’de! Galatasaray'a 20 milyon euroluk yıldız - Sayfa 3

Orta sahada daha tempolu isimlerle yola devam etmek isteyen Aslan’ın hocası Okan Buruk, Arsenal’den Thomas Partey’i gözüne kestirmiş durumda. İngiliz basınına göre 30 yaşındaki futbolcuyla Arsenal’in yolları ocak ayında kesin olarak ayrılacak.

38
Cenk Ergün transferi bitirmek için Portekiz’de! Galatasaray'a 20 milyon euroluk yıldız - Sayfa 4

Galatasaray Yönetimi, Okan Buruk’un raporunu sunduğu günden bu yana Ganalı oyuncuyla dirsek temasında. Eğer Arsenal ile Partey arasında sözleşme feshi gündeme gelirse, Sarı-Kırmızılılar vakit kaybetmeden devreye girip transferi gerçekleştirecek. Aksi halde uygun bir bonservis bedeliyle işi bitirmeye çalışacaklar.

48
Cenk Ergün transferi bitirmek için Portekiz’de! Galatasaray'a 20 milyon euroluk yıldız - Sayfa 5

CENK ERGÜN'ÜN İZLEDİĞİ OYUNCU

Sarı-kırmızılı kulübün futbol direktörü Cenk Ergün, hafta sonunda Benfica ile Sporting arasında oynanan Portekiz derbisine gitmiş ve tribünden bir fotoğrafını paylaşmıştı.

58