11 yıl sonra 'Hepsi' barıştı! Cemre Kemer'den Gülçin Ergül'e övgü dolu sözler! - Sayfa 3

Sosyal medya hesabından Gülçin ile olan mesajlaşmasını paylaşıp, “İyi günler dileriz” notunu düşen Cemre’nin bu paylaşımı sonrası ise grup Twitter’da TT listesine girdi ve sonra sevilen grubun yeniden bir araya geleceği iddiaları da ortaya atıldı. Sosyal medyada en çok ‘Çok şükür barıştılar’ yorumları yapıldı.

312
11 yıl sonra 'Hepsi' barıştı! Cemre Kemer'den Gülçin Ergül'e övgü dolu sözler! - Sayfa 4

Hepsi grubu neden dağıldı?

Hepsi müzik grubundan evlendiği için ayrıldığı iddia edilen Gülçin Ergül, önceki gün Nişantaşı Sofa Otel’de hukuk danışmanıyla bir basın taplantısı düzenledi. Gruptan ayrılma nedeninin 2005 yılından beri parasını almaması olduğunu belirten Ergül, konuyla ilgili yasal işlem başlattığını söyledi. 

412
11 yıl sonra 'Hepsi' barıştı! Cemre Kemer'den Gülçin Ergül'e övgü dolu sözler! - Sayfa 5

Son dönemlerde çıkan haberlerden dolayı oldukça üzgün olduğunu ifade eden Gülçin, “Bahsi geçen açıklamaların hiç biri benim tarafımdan yapılmadı. Paylaşmadığım özel hayatım hakkında hiç kimsenin açıklama yapma yetkisi yok. Bu husus gerekli kişilere hukuksal yollardan da bildirildi. Özel hayatım hakkında açıklama yapmak zorunda olduğum içinde üzgünüm.


512
11 yıl sonra 'Hepsi' barıştı! Cemre Kemer'den Gülçin Ergül'e övgü dolu sözler! - Sayfa 6

Evlenmedim ve evlenmeyi de düşünmüyorum. Çünkü evlilik için yaşım daha çok küçük. Evlilik hazırlığımda yok. Benim erkek arkadaşım Dubai ’de yaşıyor ve bu yüzden dolayı da Dubai çok sık seyahat ettiğim bir yer. Grubu aşk için terk ettiğim yazıldı ama bunlar doğru değil. Gruptan ayrılmam ile ilgili olarak özel hayatımın hiçbir ilgisi yok ” dedi.

612