Cemiyet dünyasını sarsan iddia: Sabancılarda 'gayrimeşru çocuk' depremi! '21 Mayıs’taki o gece…'

Magazin gündeminin ve cemiyet hayatının en çok konuşulan ailelerinden biri olan Sabancı ailesi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. F.D. isimli bir kadın, çarpıcı bir iddia ortaya attı. 2010 yılında bir sosyal medya platformundan tanıştığı Hacı Sabancı ile birlikte olduklarını ve Uzay adında bir erkek çocuğunun olduğu ileri süren F.D. babalık davası açtı.

Cemiyet dünyasını sarsan iddia: Sabancılarda 'gayrimeşru çocuk' depremi! '21 Mayıs’taki o gece…' - Sayfa 1

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin çocuğu Hacı Sabancı 10 Ekim’de Nazlı Kayı ile nikah masasına oturdu. Çift Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir düğünle evlendi. Ancak bugün Hacı Sabancı’yı şoke eden bir gelişme yaşandı.

121
Cemiyet dünyasını sarsan iddia: Sabancılarda 'gayrimeşru çocuk' depremi! '21 Mayıs’taki o gece…' - Sayfa 2

HACI SABANCI’YA BABALIK DAVASI

2 Şubat 2021 tarihinde oğlu Uzay’ı dünyaya getiren F.D, sık sık görüştüğünü ve cinsel birliktelik yaşadığını ifade ettiği Hacı Sabancı hakkında babalık davası açtı.

221
Cemiyet dünyasını sarsan iddia: Sabancılarda 'gayrimeşru çocuk' depremi! '21 Mayıs’taki o gece…' - Sayfa 3

Dava dosyasında 2010-2011 yılları arasında Facebook’tan Hacı Sabancı ile tanıştığını ifade eden ve ilk olarak İstanbul’daki Swiss Otel’de bir araya geldiklerini kaydeden F.D, sık sık görüşmelerin sonunda son olarak 21 Mayıs 2020 tarihinde bir araya gelerek cinsel ilişki yaşadıklarını söyledi.

321
Cemiyet dünyasını sarsan iddia: Sabancılarda 'gayrimeşru çocuk' depremi! '21 Mayıs’taki o gece…' - Sayfa 4

Dava dosyasında anlatılanlara göre 02 Şubat 2021 tarihinde Uzay bebeğin doğumunun ardından Hacı Sabancı’ya bebeğin fotoğrafları gönderildi. FD, Hacı Sabancı’ya çocuğun kendisinden olduğunu söyleyince tarafların arası bozuldu.

421