Magazin
29 Ağu 2024 14:08 Son Güncelleme: 29 Ağu 2024 14:21

Cem Belevi’den samimi itiraflar: "Ne zaman ringe çıksam dayak yiyorum"

Ünlü şarkıcı Cem Belevi Number1 Türk FM’de Kadir Çetin’in canlı yayın konuğu oldu.

Pop müziğin genç ve yetenekli isimlerinden Cem Belevi, 21 Ağustos Çarşamba günü Number1 Türk FM’de Kadir Çetin’in canlı yayın konuğu olarak dinleyicilerle buluştu. Sanatçının büyük ilgi gören "Sesini Duymam Lazım” şarkısı, yayında da büyük beğeni topladı.

Cem Belevi, yalnızca sesiyle değil, aynı zamanda yazdığı şarkı sözleriyle de dikkat çekiyor.
Tüm şarkılarını kendisi yazan başarılı sanatçı, müzik dünyasında kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Cem Belevi’den Samimi İtiraflar: "Sevilmek Sevmekten Daha Kıymetlidir"

Ünlü şarkıcı Cem Belevi Kadir Çetin’in sorularını samimi bir şekilde yanıtladı. Belevi’nin ilişkilere ve hayata dair yaptığı samimi açıklamalar dikkat çekti.

Belevi, özel hayatına dair merak edilen soruları yanıtlarken, eskiden yaşadığı ve magazine konu olan ilişkilerini kastederek "Bende herkes gibi seviyorum ve seviliyorum. İlişki yaşıyorum. Anormal gibi yansıtıldı bazı şeyler. İnsan insandır yani, bir ilişki yaşarsın. Benim her yaşadığım ilişki çok değerlidir. Benim için hala çok özeldir." sözleriyle duygusal bir bakış açısı sundu. Sanatçı, "Sevilmek sevmekten daha kıymetlidir." diyerek de kalbini açtı.

“Ne Zaman Ringe Çıksam Dayak Yiyorum”
Kadir Çetin’in eski ilişkilerinden isim vermeden İrem Derici’yi kastederek, “Sen o zamanlar kendini ifade edemedin galiba ya da ifade etmek istemedin mi diye sorunca , Cem Belevi, "Abi ne zaman ringe çıksam dayak yiyorum. O yüzden ben çıkmıyım bu ringe. Beni ringe sokma gözünü seveyim." sözleriyle dinleyicileri gülümsetti. Radyo dünyasına da sevgisini dile getiren Belevi, "Tüm radyocu dostlarım benim için değerli. Number1 Türk ailesi benim dostum, size geldim." ifadeleriyle Number1 Türk FM’e olan bağlılığını ifade etti.

Bu samimi ve sıcak sohbetle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan Cem Belevi, dinleyicilerin gönlünde bir kez daha taht kurdu. Number1 Türk FM ailesi, sanatçıyı ağırlamaktan büyük mutluluk duydu.

Canlı yayında samimi sohbetiyle dinleyicileri etkileyen Cem Belevi, yeni projelerinden ve müziğe olan tutkusundan da bahsetti. Kadir Çetin’in keyifli sunumuyla gerçekleşen program, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Cem Belevi’yi canlı yayında ağırlamaktan büyük mutluluk duyan Number1 Türk FM, en sevilen sanatçıları dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.