Spor
19 Ağu 2024 12:40 Son Güncelleme: 19 Ağu 2024 12:43

Carlo Ancelotti Arda Güler'den özür diledi

İspanya, Real Madrid'in Mallorca karşısındaki kalışını ve kaybedilen puanı ve Carlo Ancelotti'nin değişiklikleri yapmakta geç kalmasını konuşuyor.

İlk yarıda etkisiz kalan fakat ikinci yarı rakibin değişikliklerine cevap veremeyen Real Madrid, La Liga'da puan kaybıyla başladı. Mallorca karşısında 1-1'den skoru döndüremeyen takımda hücum hattı etkili gibi gözükmesine rağmen beklenen ikinci gol gelmedi.

İspanyol basınında geniş yer bulan karşılaşmada Carlo Ancelotti değişikliklerde geç kalmakla suçlanırken İtalyan teknik adam bu konuda yorum yapmak istemediğini ifade etti.

Toni Kroos'un yokluğunun ilk kez hissedildiği Real Madrid'de Ancelotti ikinci oyuncu değişikliği hamlesi için çok geç kaldı. 82. dakikada Arda Güler, Brahim Diaz ve Lucas Vazquez'i hazırlayan Ancelotti oyunun bir türlü durmaması sebebiyle bu oyuncuları 87. dakikada oyuna dhil edebildi. Bu hamle için geç kalınmıştı ve Mallorca kalan dakikaları iyi kullanarak maçın berabere bitirdi.

Defensa Central Ancelotti'nin maç sonunda Arda Güler'le görüştüğünü ve oyuncudan özür dilediğini aktardı. İtalyan'ın basın önünde değilse bile kapalı kapılar ardından değişiklik yapmakta geç kaldığını kabul ettiği belirtildi.