Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 9

KENDİ KLİNİĞİMDE AMELİYATLAR YAPIYORUM

Mine Çağlar Kondu, 1 köpeği ve 2 kedisiyle İstanbul'da yaşıyor. Ayrıca veteriner kliniğinde hastalarına bakıyor "2006 yılından beri Vetelite adında bir kliniğim var. Benim dışında başka ekip arkadaşlarım da çalışıyor. Ben değişik alanlarda cerrahi eğitimleri aldığım için daha çok ameliyat yapıyorum. Haftanın yüzde 90'ı hayvan ameliyatı ile geçiyor. Yumuşak doku cerrahi uzmanıyım. Avrupa'da da yapıyorum bunu.

913
Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 10

Amerika'da da denklik üzerine bir eğitim aldım. Hayvanlarda fizik tedavi uzmanlığım var. Oyunculuktan çok iyi para kazanıyordum. Mezun olup doktor olunca daha düşük fiyatlara istediğim işi yaptım. Veteriner hekimlik de şimdinin popüler mesleği."

1013
Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 11

Setlerden arkadaş olarak görüştüğü kimse olmadığını anlatan Kondu şunları söyledi:

46 yaşındaki Kondu, "Hiç 'keşke oyunculuğu bırakmasaydım' dediniz mi?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Hayır, hiç olmadı. Kendi işimi o kadar çok seviyorum ki... Konuşamayan bir canlının dilinden anlayıp onu çözüyorsunuz. Komada gelen bir canlının daha sonra ayağa kalkmasını görmek başka bir haz."

1113
Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 12

"O dönemde de çok fazla kimseyle görüşmüyordum. Her zaman o ortamdan kopuk yaşıyordum. Çünkü çok zor bir okulda okuyordum o sıra. Sadece geçenlerde 'Ayşecik'te oynayan bir oyuncu arkadaşım hayvanını getirdi. Hayvanlarına baktığım oyuncu arkadaşlarım var. Ama onlarla aynı dizide hiç oynamadık.

1213