Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 3

Ajansa yazıldım. 18 yaşımda fotomodellik yapıp ve reklam filmlerinde oynuyordum. Boy olarak uygun olmadığımdan podyumda yürümedim. Ardından İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ni kazandım. 'Çarli İş Başında', modellikten bağımsız olarak bana geldi. Dizinin yapımcısı Burçin Özdemir, beni spor salonunda gördü.

313
Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 4

Yanıma gelip 'Yüzünüz tanıdık geliyor. Oyunculuk yapıyor musunuz' diye sordu. Üniversitede ikinci sınıftaydım ve sadece reklamlarda oynuyordum. Amacım da oyunculuk değildi. Burçin'e 'Bir ajansım var, görüşürsünüz' dedim ve her şey öyle başladı. Dizinin o kadar çok televizyonda tekrarları yayınlandı ki insanların aklında kaldım."

413
Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 5

Mine Çağlar Kondu, "Çarli İş Başından" sonra birkaç dizide daha ekrana gelmeye devam ediyor "Setimiz çok güzeldi ama çok zorlanıyorduk. Çekimler hafta sonları oluyordu ve gece yarılarına kadar sürüyordu. 'Çarli' bitmeden başka dizi teklifleri geldi. Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un başrolündeki 'Sıcak Saatler'de gazeteciyi canlandırdım. Osman Sınav'ın çektiği 'Mavi Düşler'de oynadım. Günlük dizi 'Ayşecik'te Alman öğretmen Helga'yı canlandırdım."

513
Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 6

TANINIYOR OLMAKTAN ÇOK HOŞNUT OLMADIM

Mine Çağlar Kondu, üniversiteye giderken tanınıyor olmanın dezavantaj olduğunu anlatmıştı: Çarli'den sonra bir yere gidiyordum hemen çocukların ilgisini çekiyordum. Tanınıyor olmaktan çok hoşnut değildim. Benim amacım ünlü olmak ve bu işlerden çok paralar kazanmak değildi. Bir şekilde bu işlere girdim ve sevdim de... Ama her zaman amacım kendi mesleğimi yapmaktı. Bir yerde röportajım çıkıyordu, okulda herkes bakıp arkamdan konuşuyordu.

613