Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 11

Setlerden arkadaş olarak görüştüğü kimse olmadığını anlatan Kondu şunları söyledi:

46 yaşındaki Kondu, "Hiç 'keşke oyunculuğu bırakmasaydım' dediniz mi?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Hayır, hiç olmadı. Kendi işimi o kadar çok seviyorum ki... Konuşamayan bir canlının dilinden anlayıp onu çözüyorsunuz. Komada gelen bir canlının daha sonra ayağa kalkmasını görmek başka bir haz."

1113
Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 12

"O dönemde de çok fazla kimseyle görüşmüyordum. Her zaman o ortamdan kopuk yaşıyordum. Çünkü çok zor bir okulda okuyordum o sıra. Sadece geçenlerde 'Ayşecik'te oynayan bir oyuncu arkadaşım hayvanını getirdi. Hayvanlarına baktığım oyuncu arkadaşlarım var. Ama onlarla aynı dizide hiç oynamadık.

1213
Çarli'nin Cilvenaz'ı yıllara meydan okudu - Sayfa 13

Kondu, yıllar sonra da veteriner hekimliğine dair programlar yaptığını söylemişti "Bir sağlık kanalında sırf hayvanlarla ilgili program sundum. TRT Okul'daki bir programın danışman hekimliğini yaptım. Sonrasında da o ekip bana 'Aileden Biri' adında bir programı sundurdu. Pandemiden kısa süre önce bitti. Bunlardan önce 'Can Dostum' diye bir yarışma programında jüri oldum. Ünlüler barınak hayvanlarını alıp eğitiyordu. Sahiplenme bilincini artırmak amaçlı bir programdı."

1313