Cansu Canan Özgen: Sürekli evlilik teklifi alıyorum ama... - Sayfa 4

SÜREKLİ KİTAP OKUYORUM... Sürekli okuduğunu ve Öteki Gündem programı başladığından bu yana her hafta 2 kitap okuduğunu söyleyen Cansu Canan Özgen “ Ben sürekli okuyorum. Artık normal bir şey oldu bu benim için. Öteki Gündem programı başladığından bu yana 150 programda en az 300 kitap okumuşumdur” dedi.

410
Cansu Canan Özgen: Sürekli evlilik teklifi alıyorum ama... - Sayfa 5

KLAVYE KAHRAMANLARI ÇOK... Eskiden eleştirilere çok takıldığını ve kendisine hadsiz dahi yazdıklarını söyleyen Cansu Canan Özgen “ Eskiden eleştirilere çok takılıyordum. Bana hadsiz bile diyorlardı ama daha sonra bunların klavye kahramanları olduğunu öğrendim. Bunlar başkasının başarısında kötülük arayan kişiler” dedi.

510
Cansu Canan Özgen: Sürekli evlilik teklifi alıyorum ama... - Sayfa 6

EVLİLİK ÖLÜM GİBİ GELİYOR... Sürekli evlilik teklifleri aldığını ama evliliğin kendisine ölüm gibi bir şey geldiğini söyleyen Cansu Canan Özgen “ Sürekli evlilik teklifleri geliyor ama evlilik bana ölüm gibi geliyor. Evlenirken çocuğa baba veya anne bakılmalı önemli ve riskli bir konu evlilik” diye konuştu.

610
Cansu Canan Özgen: Sürekli evlilik teklifi alıyorum ama... - Sayfa 7

KESİNLİKLE DİYET YAPAMAM... Yemek yemeyi çok sevdiğini, hiç yemek seçemediğini ve diyet yapamadığını söyleyen Cansu Canan Özgen “ Hiç yemek seçemiyorum. Küçüklüğümde öyle yetiştirildim. Son zamanlarda Antep’e gidip her şeyden yemek istiyorum. Ayrıca günde 5 saat spor yapabilirim ama diyet yapamam” dedi.

710