Canlı yayındaki itirafı kan dondurdu! "İnsan nasıl bu kadar cani olabiliyor" - Sayfa 7

-Bodruma kadar apartmanın yan tarafında bulunan bölümden giriliyordu. Benim aklıma ilk burası geldi büyük ihtimalle burada saklar dedim. O dönemde aracıyla gece saatlerinde sık sık gelip gidiyordu. Normalin dışında bir hareketlilik vardı zaten. 15-20 gün içinde çok zayıfladı. Görüyorduk sokakta felan. Kayın validesini dövmüş mesela veteriner Mehmet. Eşini dövüyordu duyuyorduk zaten. Çabuk öfkelenirdi Mehmet bey müşterilerini terslerdi. Mehmet beyin huysuzluğundan bakıcılar durmuyordu zaten.

711
Canlı yayındaki itirafı kan dondurdu! "İnsan nasıl bu kadar cani olabiliyor" - Sayfa 8

-Mehmet beye çocuklar kanadından yaralanmış bir kuş getirmişti. Gözümün önünde kafasını kopardı.Bende bir çığlık attım. Dedim "Ne yaptın sen?" dedim. O da "Koparıp attım" dedi. Her gün merhabalaştığımız insan bu kadar nasıl cani olabiliyor."

811
Canlı yayındaki itirafı kan dondurdu! "İnsan nasıl bu kadar cani olabiliyor" - Sayfa 9

Müge Anlı canlı yayında Veteriner Mehmet'in internetten "Ceset nasıl yok edilir? Nasıl saklanır? Suyun içine atılırsa ne kadar zamanda yok olur?Suyun içinde ne kadar zamanda çürür? Ne kadar zamanda suyun yüzüne çıkar? " gibi şeyleri araştırmış. Ayrıca Veteriner Mehmet'in, Özcan Eren kaybolduktan 15 gün sonra aldığı doktor raporunda darp izleri olduğu ortaya çıktı. Buda Özcan'ı öldürürken oluşan darp izleri olduğu düşünülüyor.

911
Canlı yayındaki itirafı kan dondurdu! "İnsan nasıl bu kadar cani olabiliyor" - Sayfa 10

Bulunan ceset parçaları ise İzmir Adli Tıp kurumuna götürüldü. Parçalara ayrılmış cesedin kime ait olduğu yapılan DNA testiyle ortaya çıkması bekleniyor. Ancak yapın ön incelemede cesedin Özcan Eren'e ait olduğu yönünde.

1011