Canlı yayında testis kontrolü yaptırmıştı! O isimden kötü haber! - Sayfa 6

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Öte yandan sabah kuşağında bu muayenenin açık bir şekilde yayınlanması olumlu ve olumsuz tepkilere neden oldu. Bir çok izleyici 'Sabah sabah Hughes'in testislerini görmek zorunda mıyız?' diye tepki verirken, bazıları genç yıldızı cesareti için tebrik etti.

612
Canlı yayında testis kontrolü yaptırmıştı! O isimden kötü haber! - Sayfa 7

Öte yandan kanser teşhisi koyulan Chris Hughes'ın kardeşi Ben Hughes sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak herkese teşekkür etti. Ben Hughes paylaşımında şunları söyledi:

712
Canlı yayında testis kontrolü yaptırmıştı! O isimden kötü haber! - Sayfa 8

"Öncelikle herkese teşekkür etmek istiyorum. Hızlı bir iyileşme dileyen ve destekleyen binlerce kişi oldu.10 binlerce mesajım oldu !! O kadar üzücü ki, onları okurken gözlerimden yaşlar geliyor! Dün gece uyuyamadım çünkü mümkün olduğunca çoğunuza cevap vermeye çalışıyordum ama açıkçası bu imkansız hale geldi! Çok fazla mesaj var! Ve hala geliyorlar !! Benimle spor yapan birçok kişinin bildiği gibi, kaybetmeye kibar davranmam! Ve kanser olan bu küçük engel, yoluma engel koyuldu. Ve ben kararlılıkla, bu kanseri yeneceğim!! Bu beni yenmeyecek...

812
Canlı yayında testis kontrolü yaptırmıştı! O isimden kötü haber! - Sayfa 9

En çok teşekkür etmem gereken tek kişi kendi kardeşim @chrishughesofficial !! Birkaç hafta önce @ tismorning'de bu kadar kanlı cesur olduğun için. Gerçekten şimdi bilmeden burada olacağımı söyleyebilirim! Beni daha uzun süre acı çekmekten kurtarmadı ama diğerlerini ve çevrelerindeki insanları kurtardı!

912