Magazin
22 Şub 2010 02:11 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:05

CANLI YAYINDA STÜDYOYA AT SİNEĞİ GİRİNCE NELER OLDU?

SKY Türk'te Zeki Kayahan Coşkun'un sunduğu Matrax'ta her şey neşe içinde gidiyordu. Ta ki o at sineği canlı yayının ortasına dalıncaya kadar...


Sunuculuğunu Zeki Kayahan Coşkunun yaptığı Matrax Programına bu hafta İnternet'te Fenomen haline gelmiş Zeynep Sağdaş, Bulutsuzluk Özlemi'nin klavyecisi ve aynı zamanda televizyon eleştirmeni olan Sina Koloğlu, 2005'te EUROVISION yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Gülseren Yıldırım Gomez ve müzisyen eşi Luis Gomez konuk oldu.
PERKÜSYON SHOW
Alışılmışın dışında bir gösteri ile açılan Matrax bu hafta yine dolu doluydu. Gülseren-Luis çiftinin canlı performans sergilediği programda kahkahalar havada uçuştu.
LUİS'İN ZOR ANLARI
Zeki Kayahan Coşkun Luis'in fazla Türkçe bilmemesi ve Türkiye'ye henüz alışamamış olmasından faydalanarak taharet musluğu üzerine bir sohbet başlattı. Luis'e taharet musluğunu vererek Bu nedir? Daha önce kullanmak zorunda kaldın mı? Diye sorular soran Zeki Kayahan Coşkun karşısında terleyen Luis'in sempatik hareketleri stüdyodakileri kahkaya boğdu.
Gülseren' in dans performansı
Müzik eşliğinde dans etmeye başlayan Gülseren'in dansı sonrası Zeki Kayahan Coşkun stüdyodan bir seyirciyi ve ceza verdiği stüdyo şefini yanına çağırarak etek giydirdi. Gülseren' in öğrettiği dans ile 3'lü dans etmeye başlayınca eğlenceli dakikalar yaşandı.
Zeki Kayahan, Gülseren ve Luis'e nasıl tanıştıklarını sordu. Bu sorudan sonra tanıştıkları anı canlandırmalarını isteyen Zeki Kayahan'ı kıramayan ikili tanıştıkları günü ve sahnede yaşadıkları o anı canlandırdılar.
SİNA KOLOĞLU İLE ELEŞTİRİ ANI
Zeki Kayahan Coşkun Sina Koloğlun'dan hazırlattığı vtr' leri yorumlamasını istedikten sonra 'Ağabey sen nasıl eleştirmensin hiçbir şey söylemiyorsun' diyerek takıldı. Sina Koloğlu için canlı yayına telefonla bağlanan bir Bayan, ''Sina Bey özel bir program yapmayı düşünüyor musunuz? '' diye sordu. Sina Bey'in cevabı ise şaşırtıcıydı.
SANA ÖZEL Mİ?
Telefondaki izleyicinin sorusuna Sana özel mi? İstersen yaparız bir şeyler diyerek cevap veren Sina Koloğlu herkesi şaşırttı. Sina Bey verdiği cevabın yanlış anlaşıldığını belirterek telefondaki izleyicinin gönlünü almak için küçük bir Konga Show sergiledi.
Zeynep Sağdaş
Yarım Kalanlara Rağmen şarkısının yaratıcısı Zeynep Sağdaş sesiyle herkesi büyüledi. Programda İngilizce ve Fransızca olarak canlı şarkıda söyleyen Zeynep Sağdaş şarkısını intihar ettiren şarkı olarak nitelendirdi.
AT SİNEĞİ ZOR ANLAR YAŞATTI
Stüdyo'ya davetsiz giren bir sinek Zeki Kayahan Coşkun'u epey terletti. Yayın esnasında stüdyoda sineği yakalamaya çalışan Zeki isyanını ' Stüdyo'ya at sineği girmiş bu şartlarda program yapıyoruz 'diyerek dile getirdi.
SÜRPRİZ DOLU DAKİKALAR
Temponun bir an bile düşmediği programda Zeki ekran başındaki seyircilerine seslenerek Motosiklet sahibi birini yayına davet etti. Motosikletiyle yayına gelen izleyiciyle şakalaşan Zeki Motosikleti stüdyoya soktu. Ne olduğunu anlayamayan konuklar Zeki'nin Motosiklet şakalarıyla beraber gülme krizine girdiler