Cani Semih Çelik'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Sorun çözülür"

Kendi hayatını sonlandırmadan önce 19 yaşında iki genç kızın canına vahşice kıyan Semih Çelik adlı caniyle ilgili ailesi meğer daha önceden uyarıda bulunmuş. Edirnekapı surlarında imza attığı vahşetle Türkiye'yi ayağa kaldıran Semih Çelik, İkbal Uzuner'i katletmeden kısa süre önce de Ayşenur Halil'i boğazını keserek öldürdü. İddiaya göre Çelik ailesi, Halil ailesini uyarsa da caniden şikayetçi olunmadı.

Cani Semih Çelik'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Sorun çözülür" - Sayfa 1

Vahşetin önüne geçilemedi, Türkiye öfkeli. Edirnekapı surlarında hafızalara kazınan bir cinayet işlendi. 19 yaşındaki Semih Çelik, yaşıtları İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'i yarım saat arayla öldürüp intihar etti. Çifte cinayetin perde arkasında yaşanan her detay kan dondurdu. Son olarak ortaya bir de aileler arasındaki 'uyarı' teması ortaya çıktı.

110
Cani Semih Çelik'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Sorun çözülür" - Sayfa 2

BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ
Semih Çelik, cuma günü İstanbul'un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner'in vücudunu paramparça etti. Genç kızın başını kesti, annesinin önüne attı.

210
Cani Semih Çelik'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Sorun çözülür" - Sayfa 3

Annenin feryadı yürekleri dağladı. Cani genç hemen sonrasında surlardan atlayıp öldü. Bu olaydan yaklaşık yarım saat kadar önce ise Ayşenur Halil'i boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı.

310
Cani Semih Çelik'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Sorun çözülür" - Sayfa 4

CİNAYETİ TASARLAYIP ÇİZMİŞ
Semih Çelik'in evinde yapılan aramada cinayetin tasarısını karakalem olarak resmettiği ortaya çıktı.

410