Candan Erçetin 4 yıl sonra sevgilisiyle görüntülendi! - Sayfa 2

En son 2016’da beraber görüntülenen Candan Erçetin ile Hakan Karahan çiftinden 4 yıl aradan sonra ilk fotoğraf geldi.


29
Candan Erçetin 4 yıl sonra sevgilisiyle görüntülendi! - Sayfa 3

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Özeri ile 25 yıldır aşk yaşayan Candan Erçetin geçen yıl ayrılık haberleriyle gündemdeydi.


39
Candan Erçetin 4 yıl sonra sevgilisiyle görüntülendi! - Sayfa 4

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden sanatçı Candan Erçetin ile oyuncu Hakan Karahan, uzun aradan sonra Nişantaşı'nda görüntülendi.


49
Candan Erçetin 4 yıl sonra sevgilisiyle görüntülendi! - Sayfa 5

Candan Erçetin kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

1963 yılında Kırklareli'de Arnavut ve Makedon kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Candan Erçetin, ilk öğrenimi memleketinde tamamlamış ardından lise eğitimi almak için İstanbul'a gelmiştir. Türkiye'nin en önemli eğitim kurumlarından olan Galatasaray Lisesi'nde eğitim almaya hak kazanan Candan Erçetin, buradaki eğitimini başarılı ile tamamladı.

Aynı dönemde İstanbul Belediye Konservatuarı'nda Şan eğitimi aldı. Üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümünde başlayan Candan Erçetin, 1986'da, üniversite son sınıfta Norveç - Oslo'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda, Onlar grubunun bir üyesi olarak Türkiye'yi temsil etti ve grup o zamana kadarki en iyi dereceyi alarak yarışmada dokuzuncu oldu.


59