Büyük umutlarla başlamıştı! Star TV'nin o dizisi final kararı aldı! - Sayfa 4

Star TV’de yayınlanan Türk Malı dizisinden kötü haber…Yeni sezona umutla başlayan ve oyuncu kadrosunda; Şafak Sezer, Hasibe Eren, Hamdi Alkan, Selen Görgüzel, Korkut Ayhan Taş, Seren Fosforoğlu, Anıl İlter gibi oyuncuların yer aldığı Türk Malı dizisi için final kararı alındı.

48
Büyük umutlarla başlamıştı! Star TV'nin o dizisi final kararı aldı! - Sayfa 5

Star Tv'nin reytinglerde istediğini alamaması sonrasında final yapacak olan Türk Malı'nda bu akşam neler yaşanacak?

58
Büyük umutlarla başlamıştı! Star TV'nin o dizisi final kararı aldı! - Sayfa 6

Amca oğlu Eymen'in eve dönüşünden sonra, evdeki bütün dengeler değişmiştir. Erman, Eymen'den aldığı mali destekle, sitenin karşısındaki mahallede bir dükkan tutup, "hakiki halk köftecisi" açar. Ve böylece, Erman ile karşı dükkan komşusu, Bakiye'nin eski nişanlısı, üçkağıtçı emlakçı Korkut arasındaki mücadele daha da kızışmış olur.

68
Büyük umutlarla başlamıştı! Star TV'nin o dizisi final kararı aldı! - Sayfa 7

Bakiye, bir yandan Erman adına çok mutlu olurken; diğer yandan da, Erman'ın dükkanına her geldiğinde Korkut'un yüzünü görecek olmaktan dolayı çok mutsuzdur. Bakiye'nin üzüntüsünü gören Erman, o'nu eve, yeğenlerinin yanına geri gönderir ve bir daha dükkana gelmemesini ister. Ancak, Erman ile Bakiye'nin arasını yaparak, onları bir an önce evlendirmeyi planlayan Eymen için bu durum hiç iyi değildir. Eymen, Bakiye'nin dadılığı bırakıp, Erman'ın yanında çalışmasını istemektedir.

78